Arkadaşlar Yardım Edebilrmisiniz 10061 Alıorum (SS)LER WAR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KRALKARUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

KRALKARUS

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Mar
431
1
Arkadaşlar Sw Yi Kurdum Exeler Sorunsuz Acılıor Fakat İd Şifre Yazarken 10061 Alıorum Local Girişte

Sslere Bakıp Sorunun Nerde Olduqunu Soleyebilirmisiniz ?
Portlar..jpg
Ebenezer SERVER..JPG
Ebenezer GAMESERVE.JPG

Loqin ServeR..JPG
pencil.png

Ekli dosyalar

• Loqin ServeR..JPG
    Loqin ServeR..JPG
    47.8 KB · Görüntüleme: 5
  • Ebenezer GAMESERVE.JPG
    Ebenezer GAMESERVE.JPG
    77.2 KB · Görüntüleme: 7
  • Ebenezer SERVER..JPG
    Ebenezer SERVER..JPG
    75.6 KB · Görüntüleme: 11
  • Portlar..jpg
    Portlar..jpg
    95.3 KB · Görüntüleme: 11
  • Aujard..JPG
    Aujard..JPG
    56.4 KB · Görüntüleme: 3
Cevap: Arkadaşlar Yardım Edebilrmisiniz 10061 Alıorum (SS)LER WAR

İlk yardım benden olsun gece gece canım sıqılıyo zaten :) inilerini incelemedim ama 2 tavsiyem olcak 1 cisi db db ne göre client ve knıght online exe bul yeniden resore yap db ni exelerini clientine at gene olmassa exe li db bul onu yükle bu exeni db nin exesini clientine attıktan sonra sorunun kalmas sorunun düzelince bna haber ver ve userler senin servere girebiliyormu onuda sölermisin

Selamlar..

Bir Hatanız Var.. Ebenezerin Server.İni Ve . GameServer.ini.. Üstteki LOGİN Server Tarafını Boş Bırakmışsınız.. Orayada İP'nizi girerseniz 10061 Hatası Kalkar .. İyi Forumlar

Olmadı KArdeş

9 minutes dakika sonra eklenen:

İlk yardım benden olsun gece gece canım sıqılıyo zaten :) inilerini incelemedim ama 2 tavsiyem olcak 1 cisi db db ne göre client ve knıght online exe bul yeniden resore yap db ni exelerini clientine at gene olmassa exe li db bul onu yükle bu exeni db nin exesini clientine attıktan sonra sorunun kalmas sorunun düzelince bna haber ver ve userler senin servere girebiliyormu onuda sölermisin

Dostum İndirdigim Db nin İçinde Herşeyi war Özel Exesi Db ye Uyumlu Filesler cart curt hepsi war onlarla kurdum yine olmadı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ekledim Dostumm..

Geri
Üst Alt