Arkadaşlar lütfen yardım 1299'dan çıkınca pc reset atıyor. Lütfen yardım :((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 12acc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

12acc

lVendeTTal
Eki
253
3
Arkadaşlar size sorunumu en baştan anlatıyorum. 3 gün öncesine kadar pvp lerde sorunsuz oynuyordum.. dün girmeye çalıştığımda bellek written olamadı diye bi hata aldım ve pc reset attı. windowstan kaynaklandığını diüşünüp format attım. görünürde bişey yoktu ancak oyunda alt + F4 ile çıktığımda pc dondu ve reset attı.. tekrar denedim ve tekrar aynı sorunla karşılaştım. tekrar ve tekrar... :v::v:

acaba ne yapmam gerek.. bilgisi olan arkadaş varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim lütfen yardımbıtbıtbıtbıtbıtbıt

Cevap: Arkadaşlar lütfen yardım 1299'dan çıkınca pc reset atıyor. Lütfen yardım :((

Pc de Virüs vardır İlk önce Exe ni bi tarat Virüssüz exe ler var sitede indir vede pc özelliklerindende kaynaklanabilir sorun devam ederse GO FORMAT

Cevap: Arkadaşlar lütfen yardım 1299'dan çıkınca pc reset atıyor. Lütfen yardım :((

usta ben araştırdım bulamadım exe sen bulursan paylaşırmısın bizahmet?

kesınlıkle once tarat sonra sağlam exe bul

exeyi virustotal.com'a tarattırdım birsürü virüs cıktı içinde. varsa virüssüz burdan paylaşırsanız coz sevinirim teşekkürler

exe le e alakası war anlamadım ben 4 aydır vıruslu exe le oynuyom bişi yok

Arkadaşlar sorunum çözüldü. gittim ram aldım sorunsuz girip çıkıyorum. yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler...:)

sadece cyprus-ko ya girebiliyorum diğer serverlerde k2 yazısı geldikten sonra hareket bile etmiyor.

biraz araştırma yaptım exede jeefo diye bi virüs olabileceğini gördüm. ama o virüsü ne bulabildim ne de temizleyebildim.

oyuna girebildiğiniz sağlam exelerinizi ALLAH rızası için paylaşın lütfen

50 mesaj olmasaiçin salak salk şeyler yazcm k.balmayyın

Geri
Üst Alt