Arkadaslar Acil Yardıma İhtiyacım Var Lütfen içeri

Konu Yazar

ahmeto234

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
150
0
Arkadaşlar server kurdum ben kopanel actım userler oyuna girdi bi süre sonra server kapandı ve görev yöneticisini hiç bi şekilde acamadım ve uzun arastırmanın sonunda pc me amvo.exe adında yunanlıların yarattıgı bi virüs bulasmıs ve bu virüs system32 ye yerlesıomus bunun çözümünü bi vps sahibi bi arkadasdan ögrendm combofix adında böle zararlı virüsleri tamamen kaldıran bi virüs temizleme programı ama buda fayda etmedi pc ye anti virüs programı bile kuramıyorum virüs engellio sorunum bu arkadaslar bu ısı formatsız nasıl halledebilirm yardımlarınızı beklıyorum bana burdan ulasabilirsiniz [email protected]

Cevap: Arkadaslar Acil Yardıma İhtiyacım Var Lütfen içeri

Resime tıklayarak indirebilirsiniz;

ComboFix programı sUBs tarafından yaratılmış ve bilgisayarınızda bilinen malware’leri tarayarak eğer malware bulursa otomatik olarak silmenize olanak tanıyan gelişmiş bir malware temizleme programıdır. USB belleklerde taşınarak bilgisayarlara aktarılan zararlı bir yazılım olan amvo.exe truva atı bilgisayarınıza bulaştıysa bu programı kullanarak bu trojan’ı sisteminizden silebilirsiniz.

Programı çalıştırmadan önce mevcut olan virüs koruma yazılımlarınızı geçici bir süre için devre dışı bırakın. Ardından ComboFix’i çalıştırıp taramayı gerçekleştirin. Amvo.exe’yi bulup bilgisayarınızdan kaldıracaktır. Autorun olarak devreye giren bu virüsü silmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Cevap: Arkadaslar Acil Yardıma İhtiyacım Var Lütfen içeri

Arkadaşlar server kurdum ben kopanel actım userler oyuna girdi bi süre sonra server kapandı ve görev yöneticisini hiç bi şekilde acamadım ve uzun arastırmanın sonunda pc me amvo.exe adında yunanlıların yarattıgı bi virüs bulasmıs ve bu virüs system32 ye yerlesıomus bunun çözümünü bi vps sahibi bi arkadasdan ögrendm combofix adında böle zararlı virüsleri tamamen kaldıran bi virüs temizleme programı ama buda fayda etmedi pc ye anti virüs programı bile kuramıyorum virüs engellio sorunum bu arkadaslar bu ısı formatsız nasıl halledebilirm yardımlarınızı beklıyorum bana burdan ulasabilirsiniz [email protected]

Çok Kolay Şimdi Bak Kardesim Pc ne Reset Atıyorsun Acılırken F8 e Basılı Tutuyorsun Tamam Mı ? Ondan Sonra Güveli Modda Açıosun Ama Pc yi Resetlemeden Önce Kaspersky İnternet Security 2021 veya 2021 İndiriosun Sonra Güvenli Modda BiR Güzel Taratıyorsun Bilgisayarını =)

Teşekkür Yeter =)

Geri
Üst Alt