Konu Yazar
oktaycan10
Chucky Online Useri:P
- Ocak
- 398
- 6
Allahın verdiği rengi beğenmeyip kendini bi tane kadına benzetti !
Canı cehenneme !
Gercekten Cok uzuldum , Dunyada Tek olan bir insandi...
Lutfen On Yargili olmayalim, Bilmedigin seylere Cevap Vermesen?
Michael Jackson Genc Yaslarinda Siyahti fakat Olan bir Hastaligi yuzunden Vucudunda Beyaz Beyaz Lekeler Cikmaya basladi bunun yuzunden Estetik Ameliyat Yaptirarak Mecbur Beyaz oldu.Zevkten Yapilan bir olay degil.Eger Biyografisini A`dan Z`ye okumadiysan On yargili olma.!
dünya insanlarının bir kısmında M.J.J. dan nefret edenler var. Sebebini anlamıyorum, tamam bir insandan hoşlanılmayabilir, o kişi sevilmeyebilir ama nefret etmek de neren çıkıyor? Tanımadığın herhangi bir ilişkinin, iletişimin olunmadığı bir insan ne yapabilir ki kendinden nefret ettirmek için? Yani Michael J. JACKSON bu insanlara ne yaptı ki ondan nefret etmelerinin yanında (ister istemez yaşadığı) bazı kişisel sorunlarını dalga konusu haline getiriyorlar? Ya da bu insanlar çok mu kusursuzda M.J. J. ve hayranları olarak biz mi göremiyoruz? O da Tanrı'nın bir kulu sonuç itibariyle...
onun yüregi gibi bir yürege herkes sahip olamaz ,onu anlamak her beynin kavrayacagi bir durum degildir! öNYARGILI OLMAYIN;Yaptirdigi estetikler kimseyi ilgilendirmez.hicbir konuda sucluda bulunmadi masum ve sucsuz oldugu ispat edildi ama insanlar okadar yobazlarki bu durumu firsat bilip onu yok etmeye calistilar.o sonsuza dek kalbimizde yasayacak.o bir efsane...
Keşke Araştırsaydınız Basının Saçma Haberlerine İnanmamalısınız .
Hastalığından Dolayı Estetik Oldu . Vitiligo Hastasıydı . Yazık Oldu Üzüldük Tabi .
Gugıla'a Vitiligo yazarsan anlarsınız . Basının O Saçma Haberleri İzleyip Burda Bize Anlatmayınız .
Dünya bi sübyan dan daha kurtuldu daha ne üzüliyim ^^
Sen yaşat aslanım sana yaşatma diyen yok.Ben yobaz değilim illaki siyasi kişiliğimi merak ediyorsan Milliyetçi ve Ülkücü birisiyim.İStediğimi severim istediğimden nefret ederim bunu da sana sormam. Sizler nasıl Abdullah Çatlıya mafya , kaçakçı , dolandırıcı diyorsanız bende M.J'ye lanet okuyorum.Hadi ben M.J tanımıyorum tamam sizler Abdullah Çatlıyı tanıyor musunuz ? Hayır ! Lütfen başka yorum yapma yoksa ciddi bir polemik yaşanacak.
Not : Çatlı oılayını herkez üstüne alınmasın sadece bir misilleme yaptım !
Zaten araştırdım + ünlü olduğu yıllarda hatta o zamanlar zenciydi ben 6-7 yaşındayım sen daha doğmamıştın.![]()
Üzülmedim Şerefsize.
O Kim La?
İlk bana erkekmi kızmı oLdunu söle tam 1 cewap weriyim ehuehe