[ANKET]Michael Jackson Öldü , Üzüldünüzmü ?

• Hemde Çok Depresyondayım

Kullanılan: 4 7.5%
  • Evet Üzüldüm

Kullanılan: 20 37.7%
  • Kararsızım

Kullanılan: 10 18.9%
  • O Kim La ?

Kullanılan: 19 35.8%

• Kullanılan toplam oy
    53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

oktaycan10

Chucky Online Useri:P
Ocak
398
6
Ünlü Amerikalı pop yıldızı Michael Jackson Regaib Kandili gecesi evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.
26 Haziran 2021 Cuma 08:36
39045.jpg

KAYNAK : MEDYA73

Cevap: [ANKET]Michael Jackson Öldü , Üzüldünüzmü ?

Konuşmasını izlemiştim adamın her yaptığını açıklamıştı harbidende çocukları sevdiği için onlara yakın davrandığını vede kötü anlaşıldığını söylemişti... Son dönemlerdede ise iyice sıyırdı ve Allah beni beyaz yaptı demiş ben öyle duydum... Gerçektende üzüldüm :(

hiç üzülmedim :D

Allahın verdiği rengi beğenmeyip kendini bi tane kadına benzetti !

Canı cehenneme !

Gercekten Cok uzuldum , Dunyada Tek olan bir insandi...

Allahın verdiği rengi beğenmeyip kendini bi tane kadına benzetti !

Canı cehenneme !

Lutfen On Yargili olmayalim, Bilmedigin seylere Cevap Vermesen?
Michael Jackson Genc Yaslarinda Siyahti fakat Olan bir Hastaligi yuzunden Vucudunda Beyaz Beyaz Lekeler Cikmaya basladi bunun yuzunden Estetik Ameliyat Yaptirarak Mecbur Beyaz oldu.Zevkten Yapilan bir olay degil.Eger Biyografisini A`dan Z`ye okumadiysan On yargili olma.!

Gercekten Cok uzuldum , Dunyada Tek olan bir insandi...

Lutfen On Yargili olmayalim, Bilmedigin seylere Cevap Vermesen?
Michael Jackson Genc Yaslarinda Siyahti fakat Olan bir Hastaligi yuzunden Vucudunda Beyaz Beyaz Lekeler Cikmaya basladi bunun yuzunden Estetik Ameliyat Yaptirarak Mecbur Beyaz oldu.Zevkten Yapilan bir olay degil.Eger Biyografisini A`dan Z`ye okumadiysan On yargili olma.!

Yoo biliyorum.Hemde senden daha iyi biliyorum.Ünlü bir ingiliz kadın vardı ama mesleğini hatırlamıyorum adının sonuda Rose olması lazım çocukken onun hayranıydı ve büyüyünce kendini ona benzetmeye çalıştı.Burnu tamamen çöktü estetik amelyatları olmaktan.Zenci oldunu bende biliyorum oradada yazdim renginden dolayı diye:^^: Evet hasta olduğu doğru , hastalığından dolayı rengini beyaz yaptığınıda itiraf etti ama beyaz olurken kendisini dediğim ünlü bir ingiliz kadına benzetti !

Son düzenleme:

en son müslüman olduğu sölenmişti doğrumu ?

dünya insanlarının bir kısmında M.J.J. dan nefret edenler var. Sebebini anlamıyorum, tamam bir insandan hoşlanılmayabilir, o kişi sevilmeyebilir ama nefret etmek de neren çıkıyor? Tanımadığın herhangi bir ilişkinin, iletişimin olunmadığı bir insan ne yapabilir ki kendinden nefret ettirmek için? Yani Michael J. JACKSON bu insanlara ne yaptı ki ondan nefret etmelerinin yanında (ister istemez yaşadığı) bazı kişisel sorunlarını dalga konusu haline getiriyorlar? Ya da bu insanlar çok mu kusursuzda M.J. J. ve hayranları olarak biz mi göremiyoruz? O da Tanrı'nın bir kulu sonuç itibariyle...
onun yüregi gibi bir yürege herkes sahip olamaz ,onu anlamak her beynin kavrayacagi bir durum degildir! öNYARGILI OLMAYIN;Yaptirdigi estetikler kimseyi ilgilendirmez.hicbir konuda sucluda bulunmadi masum ve sucsuz oldugu ispat edildi ama insanlar okadar yobazlarki bu durumu firsat bilip onu yok etmeye calistilar.o sonsuza dek kalbimizde yasayacak.o bir efsane...

Keşke Araştırsaydınız Basının Saçma Haberlerine İnanmamalısınız .
Hastalığından Dolayı Estetik Oldu . Vitiligo Hastasıydı . Yazık Oldu Üzüldük Tabi .

Gugıla'a Vitiligo yazarsan anlarsınız . Basının O Saçma Haberleri İzleyip Burda Bize Anlatmayınız .

dünya insanlarının bir kısmında M.J.J. dan nefret edenler var. Sebebini anlamıyorum, tamam bir insandan hoşlanılmayabilir, o kişi sevilmeyebilir ama nefret etmek de neren çıkıyor? Tanımadığın herhangi bir ilişkinin, iletişimin olunmadığı bir insan ne yapabilir ki kendinden nefret ettirmek için? Yani Michael J. JACKSON bu insanlara ne yaptı ki ondan nefret etmelerinin yanında (ister istemez yaşadığı) bazı kişisel sorunlarını dalga konusu haline getiriyorlar? Ya da bu insanlar çok mu kusursuzda M.J. J. ve hayranları olarak biz mi göremiyoruz? O da Tanrı'nın bir kulu sonuç itibariyle...
onun yüregi gibi bir yürege herkes sahip olamaz ,onu anlamak her beynin kavrayacagi bir durum degildir! öNYARGILI OLMAYIN;Yaptirdigi estetikler kimseyi ilgilendirmez.hicbir konuda sucluda bulunmadi masum ve sucsuz oldugu ispat edildi ama insanlar okadar yobazlarki bu durumu firsat bilip onu yok etmeye calistilar.o sonsuza dek kalbimizde yasayacak.o bir efsane...

Sen yaşat aslanım sana yaşatma diyen yok.Ben yobaz değilim illaki siyasi kişiliğimi merak ediyorsan Milliyetçi ve Ülkücü birisiyim.İStediğimi severim istediğimden nefret ederim bunu da sana sormam. Sizler nasıl Abdullah Çatlıya mafya , kaçakçı , dolandırıcı diyorsanız bende M.J'ye lanet okuyorum.Hadi ben M.J tanımıyorum tamam sizler Abdullah Çatlıyı tanıyor musunuz ? Hayır ! Lütfen başka yorum yapma yoksa ciddi bir polemik yaşanacak.

Not : Çatlı oılayını herkez üstüne alınmasın sadece bir misilleme yaptım !

Keşke Araştırsaydınız Basının Saçma Haberlerine İnanmamalısınız .
Hastalığından Dolayı Estetik Oldu . Vitiligo Hastasıydı . Yazık Oldu Üzüldük Tabi .

Gugıla'a Vitiligo yazarsan anlarsınız . Basının O Saçma Haberleri İzleyip Burda Bize Anlatmayınız .

Zaten araştırdım + ünlü olduğu yıllarda hatta o zamanlar zenciydi ben 6-7 yaşındayım sen daha doğmamıştın.:)

Son düzenleme:

Üzülmedim Şerefsize.

O Kim La?

İlk bana erkekmi kızmı oLdunu söle tam 1 cewap weriyim ehuehe

ALLaH GaNi GaNi RaHmeT EyLesin Ne DiyeLim TakDir ' î iLaHi..!

Dünya bi sübyan dan daha kurtuldu daha ne üzüliyim ^^

Üzüldüm.
Amerika vatandaşı olmasaydı daha cok üzülürdüm.
Ama o da doğru yola girdi sonunda Müslüman oldu.

Dünya bi sübyan dan daha kurtuldu daha ne üzüliyim ^^

Hakaret etmeye gerek yok. Araştır öyle konuş. Havadan sudan duyduklarında değil.

Sen yaşat aslanım sana yaşatma diyen yok.Ben yobaz değilim illaki siyasi kişiliğimi merak ediyorsan Milliyetçi ve Ülkücü birisiyim.İStediğimi severim istediğimden nefret ederim bunu da sana sormam. Sizler nasıl Abdullah Çatlıya mafya , kaçakçı , dolandırıcı diyorsanız bende M.J'ye lanet okuyorum.Hadi ben M.J tanımıyorum tamam sizler Abdullah Çatlıyı tanıyor musunuz ? Hayır ! Lütfen başka yorum yapma yoksa ciddi bir polemik yaşanacak.

Not : Çatlı oılayını herkez üstüne alınmasın sadece bir misilleme yaptım !

Zaten araştırdım + ünlü olduğu yıllarda hatta o zamanlar zenciydi ben 6-7 yaşındayım sen daha doğmamıştın.:)

Kendi senaryonla cevap yazıyorsun. MJye vs. istediğine lanetini oku ama haksız okuma. Karşındakini tanı bi. Ben Çatlı hakkında en ufak yorum yapmıyorum. Sebebim belli tanımıyorum:).

Üzülmedim Şerefsize.

O Kim La?

İlk bana erkekmi kızmı oLdunu söle tam 1 cewap weriyim ehuehe

Sen erkek kız olup olmadığını anlamıyorsan kendine bi bak bende ne eksikte anlamıyorum diye soru sormanı tavsiye ederim. Kötü espriler.

Valla adamı sevmiyordum facede çıkan videoları çoğaldı iyice kıl oldum :) Yani hakikatende allah başımızdan bülent ersoyu eksik etmesin

hayır seçeneğini koymamışsınız hayır üzülmedim

belki yanlış biliyorum belki yanlış düşünüyorum belki söylememek gerek ama

1.erkek çocuklarına tecavüz eden bir adam için üzülmem.
2.Kazım koyuncu, Barış manço, Cem karaca'nın ölümüne üzülmedim elin amerikalısı beni enterese etmez.
3 Allah'ın ona vermiş olduğu siyah rengi beğenmiyen bir insana üzülmem.
4.babası öldürüldüğünü söylüyor bencede öldürüldü, nitekim amerikalı yıldızların yaşlanıp elden ayaktan düştükleri efendime söyliyim altlarının bezlendiği görülmüş şeymidir?

tabi bize Allah rahmet eylesin demek düşer.
Allah rahmet eylesin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt