Ai servere otomatik baglanan bugları otomatik bulan lvl ayarlı oto res EBENEZER!!!!!!

Konu Yazar

Crazy_WarrioR

New Member
Kalemi Kırıldı!
Tem
128
0
Evet sizler için editledigim Ebenezer dosyası. Saldırı almamak icin port degistirir bu yüzden anti virusler virüs bulabilir. Düngün calısması için lütfen anti virüslerinizi kapatın.
Kullanımı:
*Dosyaları ebenezer klasörüne cıkartın
*Ebenezer.exe isimli dosyaya tıklayarak acın.
*Ai server.exe nerdeyse onu secin.(Bu ai server coonect hatasının giderilmesi içindir 4 e kadarda saymaz.)
*Tamam a tıklayın.
*Sonra en bastan dosyaları acmaya baslayın.
*Ebenezere geldiginde normal sadece ebenezer.exe yi açın.(o kendisi saldırıdan korunacaktır dll leri ile)

Peki Diğer ebenezerlerden farkı ne?
*İstediginiz levelde ayarlayabililorsunuz
*Server reset tusuna basıp otomatik reset atabilirsiniz.
*Gm kodları çalışır hiçbir sorun olmadan.
*Oto bug kontrol ile oyunda bug warsa onları size bildirir.
*Speed hack ve pw koxp ile oyuna giremezsiniz cunku Knightonline.exe nin kırılmıs oldugunu anlayabilir.

Gelelim Linklere

http://rapidshare.com/files/246225864/Full_Edit_Ebenezer.rar

Arkadaşlar Burda Paylaşıldımı Bilmiyom Lütfen Küfür Etmeyin İyi Niyetimle Paylaşıyorum Alıntıdır Saygılar

Yinede Teşekkürü Hakediyorsam Edin..bıtbıt

Son düzenleme:
Cevap: Ai servere otomatik baglanan bugları otomatik bulan lvl ayarlı oto res EBENEZE

Çok ilginç özellikler yaptığın modifikasyonlar neler acaba

Cevap: Ai servere otomatik baglanan bugları otomatik bulan lvl ayarlı oto res EBENEZE

Alıntıdır demiş

Yaptığın Modifikasyonları Yanlıs olur Burda ozmn :)

Anlamayadım Dediğinizden Bişey

hahah mortal combatın dovüşçüleri engelliyor herhalde saldırıları :D

Arkadaşım Azını Toplada Konuş İnsanı Günaha Sokma Küfür Eddirme Anlıyomusun Yüzsüzmüş Yüzsüz Senin Töbe Estagfurullah ya alıntı dioz bana trojen girmedi nedne girmedi söle ozman allahıms abır ver :( :( :(

Eywallah kardesim cekemeyenler catlasın

Siber zekanın ebenezer larada işlendiğini hiç duymamıştım daha toplumsal işler için harcanabilir bu beyinler :D

Hiç Önemli Deil

17.07.2021 21:29:29 HTTP filtresi dosya RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting birden çok tehdit bağlantı sonlandırıldı - karantinaya alındı Uygulama web'e ulaştığında tehdit algılandı: C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe.
i dont know but it' dangereous

Geri
Üst Alt