Ai server connection hatası !! :S:S:S

Konu Yazar
Mar
132
0
şimdide bu hatayı veriyor ctrl+alt+delden baktım 2 tane acık deil inileri kac kere değiştirdim baktım sorun yok ebenezerdeki .inilern AİSERVER kısmını 127.0.0.1 yaptım yine olmuyor delircem bi el atın suna :S

Cevap: Ai server connection hatası !! :S:S:S

sadece sw ye kendın mı gırmek ıstıyosun ? yoksa arkadasların veya dıger kısılerınde gırmesını ıstıomusun kardesım bılgılendır ona gore cevabını vereyım :)

sadece kendın mı oynamak ıstıyorsun sunu belırt acelem var lutfen sadece kendın oynucaksan butun ınılerdekı ip ler i 127.0.0.1 yap hala olmuyorsa map lerı degıstır forumda orjınal mapler vardır bu hatanın en buyuk nedenlerınden bırıde map sorunudur yardım ettıysem ne mutlu bana :)

Büyük İhtimalle ai Server iLe ebenzer uyuşmazlığı vardır onun haricinde mapler eksik yada hatalı olabilir files değiştirip deneyin..

Bu Sorun Koly Aslında Kardeşim Bak Şimdi Database İndirdin Ya Onun İçinde Map Dosyaları vardır! Şimdi İlk Önce Bu Map Dosyalarını Ai Serverin İçindeki MAP Dosyasının İçine At MAP DOSYASINI SAKIN DEĞİŞTİRME!

Yada 2. sorun Şudur Kardesim Ai Nin Hata Vermesi Ebenezeri Kapatmak İçin alt+ctrl+delete kullan her zaman ai yide ordan akapat sonra hepsini yeniden aç bu kadar =)

Teşekkür Yeter =)

Geri
Üst Alt