MYKO AgeofKnights-Arnor | Playstation 4 Ödül |1299 Myko | 23 Ocak Offical | Yarım Kalan Hikaye..

kardeşim arkadaşlarımla gelicem bende betaya ödüle oynamak için zaten anlaşılır orda az çok ödülü alan kişiden gerçekler
Buyrun oyunu takip ederseniz kimin kazanıcağınıda kestirebilirsiniz AgeOfKnights olarak hiçbir oyuncunun ve klanın arkasında değiliz . Yorumunuz için Teşekkür Ederiz .

umarım bol userli olur 3 5 günlük serverlardan olmaz. beta dahil bizde burada olucaz.

GrimJackJagerJack'de bu sw de sız de gelın guzel olacakdır bence admın ılk acıl yuklenme olacak sw ye ayarlamarı vyapın bızde rahat raht oyuna bakalım

Herhangi bir sorun yaşanmayacaktır sunucularımıza saldırsalar bile sorun olarak görmüyoruz . Beta bugün Açılıyor bekleriz

beyler serverın clienti sıkıntılı tıkladığınız yere gidemiyosunuz arada serverı kötülemek amaçlı yazmıyorum cidden daha iyi bir server olabilirdi

İyi cok güzel beta açmıssında actıktan 1 gün sonra ödülleri dağıtmaya başlamışsın. User kendine gelememiş herşeyin başına bir ödül koymuşsun oda ap ayrı bişey myko alemine giriş yapmak istiyorsun insanların gözlerini çok düşük para ödülleriyle boyamak çalışıyorsun. Bence çok yanlış bi yol izliyorsun. Umarım herşey sandınca olur. Ve dua et osko sömestrda geri dönüş yapmasın emekleriniz boşa gitmesin.

İyi cok güzel beta açmıssında actıktan 1 gün sonra ödülleri dağıtmaya başlamışsın. User kendine gelememiş herşeyin başına bir ödül koymuşsun oda ap ayrı bişey myko alemine giriş yapmak istiyorsun insanların gözlerini çok düşük para ödülleriyle boyamak çalışıyorsun. Bence çok yanlış bi yol izliyorsun. Umarım herşey sandınca olur. Ve dua et osko sömestrda geri dönüş yapmasın emekleriniz boşa gitmesin.
Yorumlarınız İçin Teşekkürler . Betada Büyük Skıntılar Çıktı Düzeltebildik Allaha Şükür Kimsenin Emeğinin Gitmemesi İçin Verdik Beta Devam Ediyor .

güzel servere benziyor bende başlamayı düşünüyorum kendime team arıyorum priest veya mage olarak başlayacağım online sürem cok yüksek uni öğrencisiyim yeterince boş birisiyim ilgilenen güler yüzlü temiz kalpli dostlar varsa eğlenmek ve sohbet etmek için beraber takılabiliriz mesajları bekliyorum .

Geri
Üst Alt