Acil Box File Corrupted hatası alıyorum ..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ömer93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ömer93

Member
Mar
30
0
arkadaşlar launcher tıklıorum starta basıorum box file corupted hatası alıoyrum acil yardım hadi beyler beklıorum çözene rep

Cevap: Acil Box File Corrupted hatası alıyorum ..!

Aynen bendede o sorun vardı.
Ama ben çözümünü biliyorum sizlerle paylaşayım;
Kullandığınız Launcher ve exe'nin winrarda saklı yedekleriyle değiştirin sorununuz hal olucaktır

Son düzenleme:

Et bende su an o hatayı alıorum Up

Byler Launcherden STart butunun yanuında optıons war ona basın patchı 1 gerıye alın save and chtas start a basın olur aynı hatayı alıorm ve bn bole oyuna gırebılıorm ;)

Deniyim Bkm Oluyormuuu

olursa reppp++++ wercem :a:

olDU saol x

Son düzenleme:

aynen bendede var yardm :S

ağına sağlık kardesm cok saol yardımın için KhavuN

Bulaşan virus exenin kodları ile oynamış olabilir.Tekrar oto patch attırırsın düzelecektir.

optıonsu açmayan arkadaşlar sizin pc baya bi virüs kapmış xD

arkadaşm bunLarı yapmana hç gerek yok ßen de de wardı filesi 1299 ya patch attr knight empire oto patch oLan b swden bu kadar :D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ sagol khavun ::):):)))::::::)===))))

Ben knight Online 7z. kullaniom ve silip tekrar yükledim oldu Rep pls

Bende Aynı Sorunu Alıyodum.Sonra Option'tan Patchi 1299 Yaptım.Oto Patch Attı Sonra Girebildim . İnşallah Sendede Olur ;)

O sorun bendede vardı bazı serverlerde giriyordum patch i geriye sarıp tekrar kuruyordum oluyordu. Fakat exe ler farklılığından olsa gerek bi server de exe çıkıyom hg-launcher2 die giriom BoxFile Corrupted die hata veriyor Adminle konuşuyorum sorun sendedir diyor hala anlayamadım

Geri
Üst Alt