U UslanmazTR New Member Kalemi Kırıldı! Haz 125 1 18 Tem 2009 #4 Cevap: +4 Ske Belt Olympia ! Benim Bildiğim Uskoda Takılar +3den Sonra Geçmiyo En Son +3 Ben Bunu Ps Olarak Düşünüyorum Ama Sonradan 17xx Patchlerle +4e Geçiyosa Onu Bilemiyecem
Cevap: +4 Ske Belt Olympia ! Benim Bildiğim Uskoda Takılar +3den Sonra Geçmiyo En Son +3 Ben Bunu Ps Olarak Düşünüyorum Ama Sonradan 17xx Patchlerle +4e Geçiyosa Onu Bilemiyecem
B by_ucuqcocuq New Member Kalemi Kırıldı! Ara 295 7 18 Tem 2009 #5 Cevap: +4 Ske Belt Olympia ! UslanmazTR' Alıntı: Benim Bildiğim Uskoda Takılar +3den Sonra Geçmiyo En Son +3 Ben Bunu Ps Olarak Düşünüyorum Ama Sonradan 17xx Patchlerle +4e Geçiyosa Onu Bilemiyecem Genişletmek için tıkla ... +3 ten yukarı geçiyo ama siliniyo hem geçme ihtimali %10 felandır %100 PS:^^:
Cevap: +4 Ske Belt Olympia ! UslanmazTR' Alıntı: Benim Bildiğim Uskoda Takılar +3den Sonra Geçmiyo En Son +3 Ben Bunu Ps Olarak Düşünüyorum Ama Sonradan 17xx Patchlerle +4e Geçiyosa Onu Bilemiyecem Genişletmek için tıkla ... +3 ten yukarı geçiyo ama siliniyo hem geçme ihtimali %10 felandır %100 PS:^^: