....

Konu Yazar

WayTooBaD

<b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font>
Emektar
Ağu
666
21
yaşadıgım her gün kafamda yanlışlarla veya doğrularla neden defalarca düşünmek zorundayım? neden acı cekeyimki cektiğim acı artık yetmedimi bu soğuk ruhsuz bedenime ölü bir beden taşıyorum ruhsuz yaşıyorum ben neden bu haldeyimki yada bu hale getiren kimdiki beni hergün sorularla kendimi neden boğuyorumki hep aynı gereksiz defalarca düşündüğüm şeyleri bir o kadar daha düşünmek zorunda kalıyorum en son ne zaman mutlu olmuştum hatırlıyorumda annemin bana aldığı kırmızi itfaiye arabasınla mutlu oldugumu hatırlıyorum 8yaşındayken...o anki Yüz ifadem Aklıma Geliyor ve yüzümde tatlı bir gülümseme oluşuyor Ve üstünden onsene geçti şimdi 18'yaşımdayım ve onsenem mutsuzluk içinde geçen bir on yıl yaşadım gecireceğim diğer senelerde böyle olucakmıyım acaba....çoğu arkadaşım yaşama sevincim olmadığını söyler gerçektende yoktur..hatta'Polyanna' Oynamaktan erkenden vazgeçtiğimide söylerim onlara ama çevreme baktıgımda en ufak şeylerde sevinç bende ise hiç bir duygu yok ... ahh bazen düşünüyorumda elimden gelen tek bir şey yazmak olduğunu anlıyorum...sadece o anlık beni yazmak rahatlatıyor çoğu yazımda hep aynı kelimeler dönüyor ama hiç bir zaman ben kurallara uymadımki yazım kurallarına uyayım Kuralsız Asi'yaşamak benim Tarzım...

Geri
Üst Alt