2 Gb Ramli KO VDS + Lisanslı X-Shield Hazır Kurulu Sadece 60 TL Hemen Teslim

Konu Yazar

erdem1454

New Member
Ocak
396
0
Kendi sunucumdan olan son stoğu böyle bir kampanya ile vermek istedim.
Şuan sunucu hazır kuruludur.Özel ftp adresi v.s var.
İsteyenlere özel yaptırdığım ardream db mi ücretsiz temin edebilirim.Kesinlikle sorunsuz bir db dir.Bu db ile 250 useri bulmuştum.
İsteyene www.serverismi.com domain regleriz ücretsiz:)

NOT: Burda kimseyi dolandırmak için açmadım bu konuyu.İsteyen msn adresimi eklesin T.K Faaliyet Belgem mevcuttur site adına.Telefon ile görüşebiliriz alıcı ile yani kimsenin ekmek parasında gözüm yok kimsenin de kul hakkını yemem.

MSN: [email protected]

Admin veya Moderator arkadaşlar eğer konu yanlış yerdeyse doğru yere taşırsanız sevinirim:)

Ücret yatırıldıktan 5 dk sonra teslim edilecektir.Şuan VDS hazır kurulu şekilde bekliyor.

VDS Özellikleri

Xeon İşlemci 4 çekirdek serisi
2 Gb Ram
80 Gb Hdd
900 Gb Trafik
100 Mbit Hız
Türkiye / NetFacTor Telekom

Hediye: Lisanslı X-Shield

Fiyat Sadece : 60 TL

VDS VMWARE ile bölünmüştür.
Msn: [email protected]
NOT: kesinlikle başka satış yapmıyorum sadece sunucumdaki boşluğu doldurmak istedim.

VDS özelliklerinden bir resim

http://i1007.hizliresim.com/2021/7/31/704.jpg

resmi göremeyenler için : http://i1007.hizliresim.com/2021/7/31/704.jpg

Son düzenleme:
Cevap: 2 Gb Ramli KO VDS + Lisanslı X-Shield Hazır Kurulu Sadece 60 TL Hemen Teslim

konu günceldir.

26 minutes dakika sonra eklenen:

yalnızca bir stok vardır.

Son düzenleme:
Cevap: 2 Gb Ramli KO VDS + Lisanslı X-Shield Hazır Kurulu Sadece 60 TL Hemen Teslim

konu güncel kalsın.alıcıya hayırlı oyunlar.tavsiye edilir.

burası bunun yeri deil kuralları okumadın galiba burada satıs yapamazsın! konu kilit lütfen

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++ konu qüncel beyler coq qüzel vps hız (: herkeze tavsiye ederim

teşekkürler arkadaşlar konudaki vds satılmıştır.almak isteyen arkadaşlar msn adresimi eklesin yardımcı oluruz.

Geri
Üst Alt