17xx Usko Moradon NPC / Monster / Patch / SMD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Usko Moradon NPC'leri / Town Pozisyonu vs vs..

işini biliyorsun ;) teşekkurler tamer

Not : Moradonun SMD'sini EMC'nin SMD'si ile değiştirin, ZONE_INFO girin orda emc de hangi smd yazıyorsa onu kopyalayın maradonun smd sinin adıyla aynı yapın ebenezer ve ai serverin mapına atın yoksa npcler görünmeyebilir ve town cekemeyebilirsiniz. , bu npclerde skillci, kutu-gem kırdırıcı, 3 adet ft npcsi, arena geçiş npcsi çalışmaktadır. normal 21.evt kullanırsanız sorunsuz olarak npclerinizi kullanabilirsiniz.

Su Olayı biraz daha acarsan Memnun olurum vede Map dosyasına atılacakları paylas.

Lütfen

NERO KARDES ELİNE SAGLIK 1 KERE DENEDİM OLDU SÜPER PAYLASIM:korsanh:

Selam ;

Maradon Patch ini Server ımda aktif hale getirmeyi başardım:= ) Ellerinize saglık. gerçekten baya bi ilelemiş baya bi gelişmiş. Ancak şöyle bi sorunum var. Bir cok userimde gatelerle alakalı sorun var. Gateleri göremiyorlar. Maradonda party attıgında trade attıgında yada pm attıgında oyunda atıyor.
Gate Problemi en onemlisi şuan bunun için nasıl bi yama yayınlayabiliriz. Clientte gate ne ile alakalıdır. Bunlarıda çözersek kusursuz bi maradon olucak. Yaratıkları ekledim. NPC ler ekli sorunsuz. Gateler görebilenlerde sorunsuz calışıyor. Herşey yerli yerinde. gate ve saydıgım sorunlar için çözüm üretebilecek veya onerebilecek bir arkadaş varmı ?=

Gözümle göreyim bakayım diyen arkadaşlar için ip : 94.101.86.226

teşekkürler

Siyahlıklar için USKO Clientin Dtex klasorunu ve Misc klasorunu atmak
Gateler içinde Object klasorunu atmak gerekiyor.

Object klasoru cok büyük sıkıştırınca 100 mb yakınoluyor bunun içinde gate ile alakalı olanları bulamazmı bir arkadaş ara ara duman oldum

Kalan sorunlar :
Trade atınca DC etmesi
Pm atınca DC etmesi
Party atınca DC etmesi

bunlar smd ilemi alakalıdır yoksa patch de gelen bi tbl denmi kaynaklanıyor ?

Nero senin de eline koluna saglık baya bi ugraştın yaw helal olsun. Bunlarla ilgili bi onerin varmıdır ?

yorumlar icin saolun agalar hö

yorumlar icin saolun agalar hö

Sen emegin için saol 'da bakmadan kaçtın konudan :D
1-2 tane sorun var bir ilgilenebilirmisin bi fikrin varmı bununla ilgili

Siyahlıklar için USKO Clientin Dtex klasorunu ve Misc klasorunu atmak
Gateler içinde Object klasorunu atmak gerekiyor.

Object klasoru cok büyük sıkıştırınca 100 mb yakınoluyor bunun içinde gate ile alakalı olanları bulamazmı bir arkadaş ara ara duman oldum

Kalan sorunlar :
Trade atınca DC etmesi
Pm atınca DC etmesi
Party atınca DC etmesi

bunlar smd ilemi alakalıdır yoksa patch de gelen bi tbl denmi kaynaklanıyor ?

Nero senin de eline koluna saglık baya bi ugraştın yaw helal olsun. Bunlarla ilgili bi onerin varmıdır ?

valla bende dc vermior direk kapat hatası :D o trade fln patchle alakalı moradonda clanda kurulmuor mesela direk kapat hatası hö

valla bende dc vermior direk kapat hatası :D o trade fln patchle alakalı moradonda clanda kurulmuor mesela direk kapat hatası hö

hımm :sakalli:

o zaman şu object işini halletmek lazım once 100 Mb lık patch miatılır yaw launcherdan 1 saat inmez o bıtbıt

Gateler, Magic Anvil, Slotlar, npcler vs. halloldu. Ancak şu resimdeki buglu alan ne zaman giderilecek :)

Gateler, Magic Anvil, Slotlar, npcler vs. halloldu. Ancak şu resimdeki buglu alan ne zaman giderilecek :)

valla çoğu kişi exeden diyor ama ben exeden olduğuna inanmıyorum cünkü chaos networkun videosuna baktım onlarda bug yok exeleri 1299 büyük fontlu exe, adamlar yapcak olsa exeden olsa (bence) fontu kücük olan exeye yaparlardı, benim tahminim bu bug patchten kaynaklanıyor ama ne zmn düzelir bu bug allah bilir hö

tamamen clientle ilqili exeyle ilqsi falan yok oranın :)

hocam görüntü ile ilgili sorunlar halledilir bir şekilde.

gate ler için object klasorunden sadece şunlar lazım diye ayıra bilien varmı ?
Herhangi bi şekilde maradonda başka bir charla etkileşime geçtiginizde oyundan atıyor.
trade ,merchanta bakmak istediginde , vs vs daha bir ton şey. bununla ilgili bi çözüm lazım acil hemde...

hep tatava yapmısınız

Gateleri göstertecek patch'i uplayacak biri yokmu
sadece gateleri ama
öle 100MB falan deil

Geri
Üst Alt