besimbicer
Member
- Mar
- 218
- 0
Cevap: 1534 NeroOnlineWorld Beta Server Files
kaynak kodları olmadan bunlar çöp
kaynak kodları olmadan bunlar çöp
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!
okadar source çıkarmışsın ortaya bi skilleri halledemiyormusun??
bıraktıysan uğraşma ozaman milletide keriz yerine koyma bişeyler paylasıcaksan adam gibi paylaştı adam sansınlar seni herpaylaştığın bişeyde illa sorun var söylersin suana kadar ne paylaştında hangisi sorunsuz oldu yazık yani dicek sözüm yok sana@![]()
thanks for SF
Link for Client download?
userdata, account_char, tb_user gibi tabloların dolu olmasından kaynaklanıyor geç yüklenmesi. shrink database ile o süre azaltılıyor diye hatırlıyorum
sana giren çıkan mı var gelip bu yorumu yapıyosun ? bilmediginiz konular üzerine çok bilmişlik taslayıp gelip konuşuyo senin gibiler amaç ne anlamıyorum batan bişey varsa konuma dahi girme sana gel gir konuya, indir dosyaları bakın edin diyen olmadı boş boş amaçsız geziniyosunuz, ha beni sevmiyor olabilirsin kulaktan duyma şeyler yüzünden sana kalmış birşey ama görüşlerini kendine sakla, buraya gelip bana sataşmak, laf sokmak ne sana bişey kazandırır ne benden bişey eksiltir. Beni tanıyanlar, muhabbet edebilceğim seviyede olan kişiler biliyor zaten o konuların ne olduğunu.
senin ne oldugunu bütün forum alemi biliyor zaten ...
eğer iyi niyetli olsaydın baştan bu dosyaları sağlam diye millet kakalamaya değil adam gbi baştan bugları yazıp paylaşarak çözüm aramaya bakardın maval okumanın manası yok sonuçta.
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!