1534 KnightOnline.exe gerekli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berkal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

berkal

Bilisim OnLine Network
Haz
82
0
Merhaba arkadaşlar **** arkadaşımızın paylaşmış olduğu server dosyalarını kurdum SexyKO Clienti ile oyuna giriyorum fakat karakter doğar doğmaz DC oluyorum. Loglarda 30.00 SpeedHack User Checked By Server Time şeklinde hata oluşuyor. Bunun sebebinin sexyko nun kullandığ s-shield sistmei olduğunu düşünüyorum. S-Shield kullanmayan unpack bir 1534 exe ye sahip olan bir arkadaş varsa ve paylaşabilirse sevinirim. Oyuna test modunda girince oyundan atmıyor fakat test modunda npcler, yaratıklar falan yok.

Cevap: 1534 KnightOnline.exe gerekli

Teşekkürler arkadaşım fakat exe çalışmıyor çalıştırmaya kalktığımda hata raporu gönder / gönderme diyor.

Nasıl kurduğuma gelince paylaşılan 1534 server dosyalarını aldım içlerini inceledim çağardıkları prosedurleri 1351 database e ekledim ve oyuna sorunsuzca sexyko clienti ile girdim fakat sorun oyuna girdikten sonra karakter doğardoğmaz dc vermesi. Serveri test modunda çalıştırdığımda karakterin dc verme sorunu ortadan kalkıyor ama test modunda da hiç bir işe yaramıyor tabiki. Yinede ilgin için teşekkür ederim ben sorunsuz bir client yada exe bulmaya çalışayım 1534 için kolay gelsin. Sanırım bu exe paylaşılan server dosyaları ile birlikte gelen unpack exe onu daha öncede denemiştim olmadı malesef. Yada sexyko client dosyaları ile uyumsuz.

Cevap: 1534 KnightOnline.exe gerekli

Teşekkürler indiriyorum bitince deneme yapıp bilgi vericem.

Geri
Üst Alt