ekip çalışması yapanlar ne kadarda belli tebrik ediyorum , bizde hep destekliyoruz yardım edebileceğimiz birşey olsada etsek ...![]()
Damla Network / damla damla akan göz yaşlarına gelsinOyun için bir isim önerebilirsin bana :d
Damla Network / damla damla akan göz yaşlarına gelsin![]()
Damla Network / damla damla akan göz yaşlarına gelsin![]()
Ozaman Sıradaki Parça ceza evindeki arkadaşlarımıza gelsinDamla Network nedir ne zaman network'üm oldu benimAlt tarafı iki tane HP sunucum var landan birbirine bağlı :d
Arkadaş Brezilya'dan katılıyor aramıza, dalga geçme![]()
The translation is not perfect for your language: (
I think not understand my question.
I can connect the server and I connect, but
2 bug found:
I can only reconnect after restarting the aujard.exe
I'm disconnecting as I attack any monster even a simple worn.
if possible, could release a repack with more organized files please.
their language is very difficult to translate and have nothing on these files in the world, meeting files are decent in their country.
I love ko more stable files just need to be able to work on translation and fixes.
I'ma coder, my only difficulty is to organize the files in order to learn the basics to get the help you all.
I'm only working a few days in these files.
must understand them to be collaborating with the forum because nowhere else in the world find files better than in turkey
congratulations to all.
nois and know that Brazilians respect all developers around the world and I ** here not only for help with how to help the community too.
a big hug to all natives of Turkey^.^
if they can answer me in English I thank you![]()
elinde daha iyi filesler var sanırım fileslere çöp dediğine göre ? , filesler çöp ise düzenle ayarla 1534 veya 1817 şeklini paylaş bekliyoruz biz zaman bol..Tüm Konuyu Baştan Aşagı Okudum Ve Bu Dosyaları Calıştırıp Duzgun Bir Şekilde %100 İngilizce Yapmam 30 Dk mı gecmedi ancak burda koca bir savaş veriliyor ve anlam veremiyorum.. Makineyi İlk Önce Cince Prc Yaptıktan Sonra Mail_System için.. Arkasından ordaki Ebenezer.exe Deil Varsa Elinizde Avcı Ebenezer İle Acarsanız Ve Başka Bir Db İle Deiştirirseniz Tablelerikısaca Ufak bir Editlemeye ortaya şahiser Cıkartabilirsiniz..önemli Olan Burda Letter. Ve Letter Mail_System Calıştıryor Gerisi Faso Fiso Db Cöp Fileslar Hurda Sadece Zaman Kaybı Bunları Duzeltmek İçin Uraşmak..*
elinde daha iyi filesler var sanırım fileslere çöp dediğine göre ? , filesler çöp ise düzenle ayarla 1534 veya 1817 şeklini paylaş bekliyoruz biz zaman bol..![]()
Yok canım serhatta jpko dosyaları vardırTüm Konuyu Baştan Aşagı Okudum Ve Bu Dosyaları Calıştırıp Duzgun Bir Şekilde %100 İngilizce Yapmam 30 Dk mı gecmedi ancak burda koca bir savaş veriliyor ve anlam veremiyorum.. Makineyi İlk Önce Cince Prc Yaptıktan Sonra Mail_System için.. Arkasından ordaki Ebenezer.exe Deil Varsa Elinizde Avcı Ebenezer İle Acarsanız Ve Başka Bir Db İle Deiştirirseniz Tablelerikısaca Ufak bir Editlemeye ortaya şahiser Cıkartabilirsiniz..önemli Olan Burda Letter. Ve Letter Mail_System Calıştıryor Gerisi Faso Fiso Db Cöp Fileslar Hurda Sadece Zaman Kaybı Bunları Duzeltmek İçin Uraşmak..*