[1453 WINDOWS FILES] Server Files & Client

Cevap: [1453 WİNDOWS FİLES] Server Files & Client

durmak yokkk yolaa devammm :D

adszytib.jpg

201112744345.jpg

201112744356.jpg

201112744440.jpg

201112744528.jpg

201112744615.jpg

Son düzenleme:

adamlar akıyo :sakalli:

Hayret , eskiden böyle çalışmalar illa bir yerinden patlak verirdi :D Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.

Gayet güzel gidiyorsunuz Mr.Questciler :)

Eticat online'ın knightonline.exe si olan var mı?

ya Start dan giriyorum server ile baglantı kurulamadı dior start felan war herseyi sorunsuz yaptım daha ilk deneyimim :D sade bi girip bakıcam yeni yeni ögreniyorum birde 11猛虎登录器 11猛虎登录器(改ZY后) bu .exe lerden giriyorum siyah bi ekran geliyo 3 4 çince bişi yazıyo öle duruyo giremedim yani girenler .exe yi upload edebilirmi bu arada client ko-area nın 1453 client

Bende var ama 7 gibi anca uplarim suan isyerindeyim.

evet arkadaslar oyuna girebilicegim bi .exe upload edebilirmisiniz.

bari dalgalanan pelerini de yapin la guzellestirin editleyin server kurun :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bu arada arkadaslar bende böle db editleme vs.vs işine girmek istiyorum hangi yazılım dilini ögrenmem gerek c++ vs.vs bunun gibi.

16 minutes dakika sonra eklenen:

arkadaslar tmm hersey oldu :D ama bu seferde id şifre yazıyorum confrim ekranı gelmiyo :D

Son düzenleme:

faruk ne yapmışın sen yaa :D
Bir zone'da çift quest almışın, bide üstüne exp barın ordan notice geçirmişin pehhh :D

92851786.jpg

arkadaslar bende bi yerden baslamak istiyorum yeniyim herseyi yaptım id şifre yazıyorum connect ekranı gelmiyor sorun ne olabilir.?

var bende unpack hali vermisti bana baya eskidende login cryption farklı bu login serverlerle girilmez

evet fark ettim packetleri encrpyt ediyo kıl oldum, bi projem vardı kaldım ortasında. Bu sizin 2.0 ların login serverı ebenezerin portunu gönderiyo mu yoksa knightonline.exe den mi ayarlanıyo?

Geri
Üst Alt