[DOWNLOAD]
URL=127.0.0.1
PATH=down
USER=down
SHELLNAME=KnightOnline.exe
[ODBC]
DSN=KN_Online
UID=kadir
PWD=kadir
TABLE=VERSION
[CONFIGURATION]
DEFAULT_PATH=C:\
[SERVER_LIST]
COUNT=2
NAME_00=Ares|Ares1
SERVER_01=127.0.0.1
NAME_01=Ares|Ares1
kardeşim iyi diyonda bu db dede askada laiba da görev npc leri yok xS
karakter ekranında dc hatası alanlar şunları yapsın
ftp://46.20.7.98/freeman1.7z bu databasi indirip kursun ve
bu patchi atsınlar ftp://46.20.7.98/KRKOMoradon.7z
Kod:[DOWNLOAD] URL=127.0.0.1 PATH=down USER=down SHELLNAME=KnightOnline.exe [ODBC] DSN=KN_Online UID=kadir PWD=kadir TABLE=VERSION [CONFIGURATION] DEFAULT_PATH=C:\ [SERVER_LIST] COUNT=2 NAME_00=Ares|Ares1 SERVER_01=127.0.0.1 NAME_01=Ares|Ares1
Zaten Olsada Bir Çok Quest Kodlanmamış DUrumdakardeşim iyi diyonda bu db dede askada laiba da görev npc leri yok xS
Zaten Olsada Bir Çok Quest Kodlanmamış DUrumda
Yapılamaz Demedim ve Zor Değili Kabul etmiyorum Onlar Program yazmış onlara birazcık daha kolay ama küçümsenecek kadar kolay değilAma kodlanması zor da değilKonuyu açan arkadaş ve arkadaşları görevleri düzenliyor diye biliyorum.. Resimlere bakarak söyliyebilirim baya başarılı bir şekilde görevleri düzenlemişler.. Tabiki tamamen bittiğinde görevleri paylaşırlar mı bilmem ama dediğim gibi yapılmıcak birşey değil
![]()
Yapılamaz Demedim ve Zor Değili Kabul etmiyorum Onlar Program yazmış onlara birazcık daha kolay ama küçümsenecek kadar kolay değil
O kadar Basit Deyil İşte Ha Ben Yaparım Diyosanv1453 de zaten görev sayımı vs. gelmiş durumda.. v1453 e de npc ve görevleri 1299 da eklenme şekli ile eklenicek zaten.. Küçümsemiyorum ama imkansız değil demek istiyorum![]()
1299 eklendiği gibi Değilv1453 de zaten görev sayımı vs. gelmiş durumda.. v1453 e de npc ve görevleri 1299 da eklenme şekli ile eklenicek zaten.. Küçümsemiyorum ama imkansız değil demek istiyorum![]()