13 Yasında baba oldu

Konu Yazar

ByBlackeR

Well-Known Member
Haz
2,684
44
İngiliz The Sun gazetesi, 13 yaşındaki Alfie Patten'in baba olduğunu bildirdi. Gazete, annenin de 15 yaşında olduğunu kaydetti.

Gazete ön sayfasında, bebeklerini tutan baba ile annenin fotoğrafına yer verdi. Yeni baba, İngiltere'nin en genç babası oldu. İngiltere'de 2006 yılında 18 yaşının altında hamile kalan genç sayısı 39 bin olarak çıkmıştı. Bu kızlardan 7 bini de 16 yaşının altında.

The Sun gazetesine konuşan Patten, babasından haftalık 10 Sterlin aldığını belirterek çocuğun masraflarını nasıl karşılayacağını bilmediğini kaydetti. Patten, "Annem öğrenirse başım belaya girer diye korkuyordum. Bebek istiyorduk ama insanlar tepki verir diye endişeleniyorduk." diye konuştu.

edf41d8f785b6448be562darr8.jpg

300392.jpg

İste baba ve anne :)
6_k.jpg

KAYNAK: SABAH HABER

Biz daha sevgılı bulamazken mıllet bu yasta Baba oluyor :)

Son düzenleme:
Cevap: 13 Yasında baba oldu

ahahaha :D
şuan çok geç kaldığımı fark ettim yarın sevgilimle bu konuyu konuşucam :D:D

Yalandır be hö Haberlerede çıkmıştı bu olay :D
ama bence kesiN yalan hö

xD amq bakırelıq yası bızde kac adam xD 13 yasında baba oluo ne ıss

13 Yaşında Ergenliğe mi giricek:eek:.İnanması çok zor bi Haber:D

Yalandır be hö Haberlerede çıkmıştı bu olay :D
ama bence kesiN yalan hö

mami ne derse odur :D
yok bea detayına bakın haberin abi 10 kişi ile daha beri kız beraber olmuş h2ö yani Bugatti'de bile yok öyle motor anlayacağınız :haha: :haha:

13 yaşımda ben beni leylekler getirdi dönemindeydim
bu çocuk allah bilir pozisyon bile denemiştir :G:G hö

iLginç, Ne Oluyorsa Yabancı üLkede Oluyor. Bu Cocuk Buyuyene kadar Baba'da , 16 17 Yasında oLur :D Ve o Çocugu Doguranlar biLe daha Çocuk Onlar o cocugu Nasıl buyutecekler nasıl ilgilenecekler Kım Geçındırecek Bunun Babası Annesı ogluyla beraber el ele okula giderler artık :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt