- Ağu
- 142
- 0
[Selam arkadaşlar bugün birden aklıma 1098 private serverı geldi. Türk forumlarında saatlerce aradım sadece dblerini bide Alpereks arkadaşımın Filesini Bulabildim Map vs... client bulamadım buldum ama linklerin hepsi kırıktı .
GOOGLE'la ilişki içerisindeyim Hönk japonlar bu işten iyi anlar diye Google adresinden çevirici sözlük ile aramaya başladım yaklaşık bi 15-20 dakikamı buldu çevirme falan ama başardım sonunda
1098 /1097 Client Full Map + Item Patch ve Db ve db için gerekli olan Db editörü Buldum
Eğer kurmak isterseniz gerisi size kalmış. arama tarama kaynak tamamen bana aittir . Linkler japon gözü çekik gardaşlarımızdan alıntıdır .
Linklere geçebiliriz artık:korsanh:
GOOGLE'la ilişki içerisindeyim Hönk japonlar bu işten iyi anlar diye Google adresinden çevirici sözlük ile aramaya başladım yaklaşık bi 15-20 dakikamı buldu çevirme falan ama başardım sonunda
1098 /1097 Client Full Map + Item Patch ve Db ve db için gerekli olan Db editörü Buldum
Eğer kurmak isterseniz gerisi size kalmış. arama tarama kaynak tamamen bana aittir . Linkler japon gözü çekik gardaşlarımızdan alıntıdır .
Linklere geçebiliriz artık:korsanh:
SQL Server
Öncelikle Gerekli Olan SQL 2000 Server
Server Files
Şimdide
ALpereks
arkadaşımızın 1098 Sorunsuz Server Filesi
FULL Map (%100)
1098 Full Map - SMDB
Database
1098 Database !
Son Olaraak Tek Link 1098 Full Client
1098 Full Client Download - SMDB
ITEM PATCH ( OTO PATCH için )
1098 Item Patch
(OTO Patch için )
Database Editör
Database Editör Link : Database Editör 1098
Not :
1098 Server Files Yedek
Emeğe saygınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleme:
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!