%100 Bugsuz Bir Myko Database'ye Ne Dersin ?

Cevap: %100 Bugsuz Bir Myko Database'ye Ne Dersin ?

Dostum Ben İndirdim GameGuard anti cheat kullanıyorum.. Aujuard açıyorum DB Procedure'de Sayı Felan Yazmıyor Hiç Connectionda takılıyor oyun acaba neden ? Veya önerdiğin düzgün bir files varsa onuda kullanabilirim db'ne uyumlu...

Dostum Ben İndirdim GameGuard anti cheat kullanıyorum.. Aujuard açıyorum DB Procedure'de Sayı Felan Yazmıyor Hiç Connectionda takılıyor oyun acaba neden ? Veya önerdiğin düzgün bir files varsa onuda kullanabilirim db'ne uyumlu...

Lisanslı Soacs Sistemi :)

Bu Arada Tüm Yorumlar İçin Teşekkürler ~

sende goblinlere trol item gruplarını eklersen sende onlardan bir farkın kalmaz:) cok iyi bakılması lazım cok bug var

kimse %100 bugsuz bir dbyi paylasmaz kusura bakma

Son düzenleme:

sende goblinlere trol item gruplarını eklersen sende onlardan bir farkın kalmaz:) cok iyi bakılması lazım cok bug var

kimse %100 bugsuz bir dbyi paylasmaz kusura bakma
Kim Gobline Troll İtemi Eklemiş ? :) Baskasının Db'leriyle Bunu Karıstırma.. + Paracı Değil Paylasımcıyız.. 2. Konuda Bu Yorumu Yaparken Neye Dayandın ? Hiç Girip Denedinmi ? Ben Kendi Serverımın Yedeğini Verdim Ki Bu Serverda 340+ User Vardı... Bug Varsa Kanıtla :)

Biraz geniş bilgi ve 1 kaç fotograf eklersen daha iyi tanıtım olur

Dostum cz ye giriş için tıkladığımda 75 level üstü olmam gerektiğini söylüyor ? bi yardım etsen nasıl düzeltebilirim ?

bu arada emeğine sağlık süper db

O kadar iyi yorumlar vardı ki sorunsuz sandım ? kurduk db yi test amaclı bı actım kekurinden % 100 kekurin ring dusuyor 10 level baslangıc 30 stat eksık 10 wormde 20 oluyorsun sonra emcde lycan spoıler hayvanları eksık ve cok daha eksık buglarvar :S EXPLER ayarlı deıl ne iş ?

O kadar iyi yorumlar vardı ki sorunsuz sandım ? kurduk db yi test amaclı bı actım kekurinden % 100 kekurin ring dusuyor 10 level baslangıc 30 stat eksık 10 wormde 20 oluyorsun sonra emcde lycan spoıler hayvanları eksık ve cok daha eksık buglarvar :S EXPLER ayarlı deıl ne iş ?

1) 30 Level'e Kadar Exp'ler Biras Düşürüldü. Cünkü Userler Cok Dert Yanıyordu :)
2) Kekuri Ring Oranı %100 Değil Bi Yanlısın Var :)
3) Exp'lerde Ayarlı
4) Stat Sorunu Felan Yok

Teşekkürler ~

Dostum cz ye giriş için tıkladığımda 75 level üstü olmam gerektiğini söylüyor ? bi yardım etsen nasıl düzeltebilirim ?

bu arada emeğine sağlık süper db

Lisanssız Soacs Kullanıyorsundur.. Normal :)

eyw kardes ellerine saqlık

ty for database olmaz sa optüm olm seni bu kadar yaygara yapmısın bakalım görecez ty

Geri
Üst Alt