Yok bÖyle bİr hata >>>> gİr İÇerİİİ !

Konu Yazar

conpicayer

Member
Kas
92
0
hATA aynen şöyle ( Bu sitenin sertifikasının iptal edilip edilmedigi bilgisi alınamıyor.Devam etmek istiyormusunuz...Evet dedigimde (Bu siteyle yaptıgınız bilgi alışverisi başkaları tarafından gorunmez yada degıştırılemez .Ancak sitenin güvenlik sertifikasıyla bir sorun var.Tekrar evet dedıgımde (İnternet explorer komut dızı hatası dıyor...

Şimdi...sıstem gerı yukleme yaptım 10 defa , oyunu sıl yukle 1000024301 defa yaptım orjınal cd aldım 94 m bayılıp , format attım 3 defa , ramları degıstırdım , antıvuruslerı devre dısı bırak , kısayol ncıs ekle hepsını yaptım , turkçe dıl seçenegını turkce yap hepsını ama olmadı..Lütfen bırı yardım etsın aylardır pwp pwp gezıyom uskoda baba gıbı charım dururken Yazık Bana lutfennn yardım edinnnn...

Cevap: Yok bÖyle bİr hata >>>> gİr İÇerİİİ !

Bu hatayı Launcher tıkladığın zaman mı veriyor ? yoksa tarayıcın ile web sitesine girerken mi?

Eğer tarayıcın ile web sitesine girerken veriyorsa firefox yükle sorun kalmıyacaktır.

konumuz sabittir arkadaşlar ++++++++

banda oldu aynısı düzeldi ama bi arkadas geldi düzeltti bilmiorum ne yaptıgını ama

Jr.King dediğine katılıyorum.
Ayrıca , o kadar şey yapcana tarayıcını değiştirsen çözüm bulurdun

:D:D:D oyunu bırak çözülür :)) katılıyorum

Geri
Üst Alt