H Konu Yazar H0LyAnim0R Member May 163 3 10 May 2009 #1 bildigimiz gibi yılbası sarkımız Jingle Bells ama birde bunu tersten dinlemek var başta size düz olarak dinletiyor sonra tekrardan GO dediğinizde tersten dinliyorsunuz ve çok değğişik anlamlara denk geliyor TIKLA Son düzenleme: 10 May 2009
bildigimiz gibi yılbası sarkımız Jingle Bells ama birde bunu tersten dinlemek var başta size düz olarak dinletiyor sonra tekrardan GO dediğinizde tersten dinliyorsunuz ve çok değğişik anlamlara denk geliyor TIKLA
nocturna Member Ara 211 0 10 May 2009 #2 Cevap: Yılbaşı şarkısını hiç tersten dinledinizmi ? tersetende guzelmiş he
mustafa1 Active Member Kas 5,146 6 31 Tem 2009 #3 Cevap: Yılbaşı şarkısını hiç tersten dinledinizmi ? allah kahretmesın odum koptu bu satte karanlk bide uyukluom ölüodm
Cevap: Yılbaşı şarkısını hiç tersten dinledinizmi ? allah kahretmesın odum koptu bu satte karanlk bide uyukluom ölüodm
lordjack Member Kas 89 4 31 Tem 2009 #4 Cevap: Yılbaşı şarkısını hiç tersten dinledinizmi ? yuh Odum bo...ma karısdı :d