Yeni İndirdiğiniz DB Lerdeki Kayıtları Tek Tuşla Temizleyin :)

Konu Yazar

emirhancakir

Member
Haz
193
5
arkadaşlar delphide ilk defa bir program yazdım. bu program sayesinde db nizdeki bütün charları vb.. şeyleri silebiliyorsunuz.

Bu Program sadece IP: 127.0.0.1 DB: KN_Online de çalışmaktadır. port açmanıza felan gerek yoktur böyle birşey verildiyse özür dilerim delphide yaptığım ilk program olduğu için paylaştım.

Arkadaşlar Lütfen Emeğe Saygı Gösteriniz

+ r3p Çok Görmezsiniz Umarım Arkadaşlar.

SS:
adszui8.jpg

Download Link: RapidShare: Easy Filehosting

Cevap: Yeni İndirdiğiniz DB Lerdeki Kayıtları Tek Tuşla Temizleyin :)

Oldukça basit + gereksiz :) Bu kadar küçük bir kodu local + sabit bağlantı....

Tavsiyem.. Yeni başladıysan delphiden direk vazgeç... Gerçek ve prof. olmayı hedefliyorsan Visual basic 8.net başla derim. Kendini ilk vb 6'da geliştiripde başlayabilirsin :)

En basitinden şu programı vb 6 da yazmam maximum 3 dakikamı alır ve görsellikde seninkinin 2 katı güzel olur.

Yanlış anlama burda yaptığın programı kötülemiyorum. Yol yakınken delphiden vazgeçtiriyorum :D

Tavsiyem.. Yeni başladıysan delphiden direk vazgeç... Gerçek ve prof. olmayı hedefliyorsan Visual basic 8.net başla derim. Kendini ilk vb 6'da geliştiripde başlayabilirsin :)

En basitinden şu programı vb 6 da yazmam maximum 3 dakikamı alır ve görsellikde seninkinin 2 katı güzel olur.

Yanlış anlama burda yaptığın programı kötülemiyorum. Yol yakınken delphiden vazgeçtiriyorum :D

Evet ama şunuda unutmayalım Delphi'de yazılan bi program daha hızlı çalışır ama boyutu büyük olur çünkü kütüphane kullanmaz kodlar oluşturulan dosya içine yerleşir.Visual Basic'de ise boyut küçük ama program yavaş çalışır ve program dışında kütüphanelere ihtiyaç duyar. Ama banada kalsa Visual Studio 8.NET Derim Hem Kolay Hem Profesyonel :)

Yorumlarınız İçin Teşekkürler Böyle Yorumlar Yapıcağınızı Bilseydim Paylaşmazdım.:(

exec clean_Db diye birşey cıkardı thales o daha basit :)

Delphi geleceğin yazılım türüdür.. 7-10 yıl geçtiğinde 4Lord demişti dersiniz.. ^^

Teşekkürler pro için..

Visual Basic amaotörler içindir C# Akar ^^

Geri
Üst Alt