MYKO Yeni Dünya Reinar - 06-Ekim-BOSS EVENT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ŞU MAKRO YA BİR ÇÖZÜM GETİRECEKMİSİNİZ. OKCULAR KACAKEN OK ATIYOR YA BU NE SACMALIK ELINI KALDIRMADAN 3 DEFA 5Lİ OK ATIYORLAR. BU KADARDA OLMAZ BÖYLE SEREFSİZLER ZATEN MAKRO FELAN OLMAZSA BİR KÖPEK BİLE OLAMAZLARDA..

Yourko Reinar sw artık bitmiştir. Magelerin nova atması yasak artık mele swye dönmüştür. Server'ın patlaması yakındır. Oyun gamemasterının oyunculara tavrı gerçekten acımasızca. O kadar uğraşıp exp kasanların emegini göz ardı edip 2 günde santa evetlerle herkesi 70 yapmaktadır. Bundan sonra yourko nun hiçbir serverında 20 kişilik grubumuzla bulunmıcaz ve kimseyede tavsiye etmiyoruz.

Yourkoyu acıklamak gerekirse; harika bir db si olan fakat yonetıcılerının felsefesinin cok para kazanmak olmasından dolayı 3-5 yıl boyunca +2000 user gorebilecek servera EXP SC EXP PREMIUM gibi sacmalıkların getirilerek cok parası olan EVİL ve 555 ailesini ROCKEFELLER ailesi durumuna getirdigi serverdir. Halbuki serveri uzun vadeye yayip bu tarz sacmalıkları getirmeseler uzun vadede daha cok para kazanacaklarının farkında degildirler.. Kısacası vurgun sistemi diyebiliriz buna...

10257487_586895374748866_3484304023403168996_o.jpg

Sevgili Server Sahipleri Sitemiz Günde 1500 Tekil Hit Almakta ve Bunların Çoğunu Knight Online Pvp Server Oyuncuları Oluşturmaktadır.
Site Adresimiz : pvp-serverler.gen.tr
Server Eklemek İçin Girilecek Adres : http://www.pvp-serverler.gen.tr/p/server-ekle.html
Not : Son Eklenen Serverler Listeleneceği İçin Serverinizi Ne Sıklıkla Ekler, ve Sitemizi Ne Sıklıkla Ziyaret Ederseniz Okadar Çok Oyuncu Kazanırsınız.

Reinar açıldıgı günden beri burdayız el altından satılan Cs lerin iron necklelerin haddi hesabı yok kesinlikle oynamanızı tavsiyee etmem bu sw ı zaten bırakıyor millet oyun içi ne kadar iron belt cs tarzı item satan var fiyat sorun Ts cagrılıyorsunuz adamlar anlatıyor size nerden aldıgını gm in el altından kaç tl ye sattıgını herşey çok bariz kesinlikle ama kesinlikle uzak durun emeginize yazık burdaki akşam üstü TS konuşmalrınında eklicem buraya incelemenizi tavsie ederim herkeze iyi forumlar

Reinar açıldıgı günden beri burdayız el altından satılan Cs lerin iron necklelerin haddi hesabı yok kesinlikle oynamanızı tavsiyee etmem bu sw ı zaten bırakıyor millet oyun içi ne kadar iron belt cs tarzı item satan var fiyat sorun Ts cagrılıyorsunuz adamlar anlatıyor size nerden aldıgını gm in el altından kaç tl ye sattıgını herşey çok bariz kesinlikle ama kesinlikle uzak durun emeginize yazık burdaki akşam üstü TS konuşmalrınında eklicem buraya incelemenizi tavsie ederim herkeze iyi forumlar

yanliş kişiye bulaşıp burada iftira atiyorsun, sana tavsiyem bu tarz işler ile uğraşma sonra üzülürsün.

yanliş kişiye bulaşıp burada iftira atiyorsun, sana tavsiyem bu tarz işler ile uğraşma sonra üzülürsün.
şimdi ilk olarak bi tek ben bu görüşte olsam belki iftira atıyorum dicem bütün server Evil clanı ile olan münasebetini ve yaptıgın ayrımcılıgı biliyor oyunda herhangibi 10 kişiye sor aynı cevabı alacaksın
ikinci olarak burası KO sw larının tanıtıldıgı yer ben igrenç sw ında oynayarak kendi edindigim görüş ve deneyimlerimi paylaşıyorum burdaki benim gibi kimse magdur olmasın
üçüncü ve son olarak bu tarz işlerle ugraşma üzülürsün derken ? oyunda GM görevi üstlenmiş olabilirsin ama bu sivil hayatta seni dokulnulmazmı yapıyor pek sanmıyorum benim sana tavsiyem laflarını önce düşün sonra konuş yoksa geri dönemicegin bi yola girersin emin ol üzerim...

Geri
Üst Alt