Yarın ki açılıcak TheWar Online Homeko 19xx'de oynucak mage alımlarımız başlamıştır.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan so0x1x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    123

so0x1x

Member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar sağlam mage 19xx playerliği olan pc kasmayacak bir şekilde oynucak tek nova atabilicek yok ben 15 yıldır mage oynuyorum atarım o hikayeleri bana anlatmayın adam bir geliyor pasif oynuyor pasif oynayan adamlar yazmasın sağlam kadro ile gidicez arkadaşlar alımlar yarına kadar devam ediyor gelin konuşalım online saati yüksek ve kaliteli oyuncular yazsın lütfen pasif adamlar yazmasın.
https://www.facebook.com/so0x1x
185.114.22.155:2 ts ip'gelin konuşalım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar sağlam mage 19xx playerliği olan pc kasmayacak bir şekilde oynucak tek nova atabilicek yok ben 15 yıldır mage oynuyorum atarım o hikayeleri bana anlatmayın adam bir geliyor aynı yarram gibi oynuyor mal mal sakat adamlar yazmasın sağlam kadro ile gidicez arkadaşlar alımlar yarına kadar devam ediyor gelin konuşalım online saati yüksek ve kaliteli oyuncular yazsın lütfen pasif mal aptallar yazmasın pis kayarım.
https://www.facebook.com/so0x1x
185.114.22.155:2 ts ip'gelin konuşalım.
insan gibi yazsan belki irtibata geçenler olur, kendin hayvansın anladıkda başkalarına hayvan muamelesi yapma henüz tanımadığın insanlara hakaret etme ne bu ego böyle

bu ego değildir tecrübedir adamları alıyorum aptal gibi oynayan adamlar geliyor ben şimdi bu adama ne diyim tek nova at diyorum atamıyor ne yaparsın sen şimdi bu adamlara ne söylersin ben hayvansam hayvanım benim tarcım bu hayvan olmak benim gibi adam lazım ki benim gibi ADAM GİBİ ADAMDA AZ BULUNUR BENİ TANIMADAN YARGI YAPMA EGOLU FELANDA DEĞİLİM KARDEŞİM EGOLU OLSAYDIM VİDEOLARIMIZI ATARDIM.

insan gibi yazsan belki irtibata geçenler olur, kendin hayvansın anladıkda başkalarına hayvan muamelesi yapma henüz tanımadığın insanlara hakaret etme ne bu ego böyle
KARDEŞİM bu ego değildir tecrübedir adamları alıyorum aptal gibi oynayan adamlar geliyor ben şimdi bu adama ne diyim tek nova at diyorum atamıyor ne yaparsın sen şimdi bu adamlara ne söylersin ben hayvansam hayvanım benim tarcım bu hayvan olmak benim gibi adam lazım ki benim gibi ADAM GİBİ ADAMDA AZ BULUNUR BENİ TANIMADAN YARGI YAPMA EGOLU FELANDA DEĞİLİM KARDEŞİM EGOLU OLSAYDIM VİDEOLARIMIZI ATARDIM.

KARDEŞİM bu ego değildir tecrübedir adamları alıyorum aptal gibi oynayan adamlar geliyor ben şimdi bu adama ne diyim tek nova at diyorum atamıyor ne yaparsın sen şimdi bu adamlara ne söylersin ben hayvansam hayvanım benim tarcım bu hayvan olmak benim gibi adam lazım ki benim gibi ADAM GİBİ ADAMDA AZ BULUNUR BENİ TANIMADAN YARGI YAPMA EGOLU FELANDA DEĞİLİM KARDEŞİM EGOLU OLSAYDIM VİDEOLARIMIZI ATARDIM.
haklısında bir elin 5 parmağının bir olmadığını kendinde biliyorsun, senin aradığın samanlıkta iğne aramaktan farksız benim eleştirim tanımadığn insanlara ettiğin hakaretler gerisi benim haddime değil

yok kanka hakaret ettiğim insanlar zaten oynamasını bilmeyenlere attığım insanları sitemim yanlış anlaşılmasın saygılarımla kal ;)

Geri
Üst Alt