Konu Yazar
ufuk_deccal
New Member
- Ocak
- 9
- 0
Arkadaşlar Bilgi paylaştıkça güzeldir pwp editleme işini 4 sene once ılk yapanlardanı uzun ara verdım sımdı tekrar baslıyorum.
eskı bılgılerımden elbet bırseyler kaybetmısımdır fakat kodların hepsını halen ezbere bılıyorum..
Sımdı eksık oldugum konuları yazıcam bu konuları bana ogretebılcek arkadaslar ozel msjla donerse sewınırım...
KONU 1 : Başlangıç itemlerini ayarlamayı bılmıyorum...
KONU 2: Başlangıçta bankaya dırek ıtemlı baslatmayı bılmıyorum. (Forumda gozume carptı banka dıye bı car acmıs o carın bankasında ne warsa herkezın baslangıcı o mu oluyo ne tam bakmadım gosterıcek bır arkadas varsa ozel msj atsın.)
KONU 3: Npc lere Görew eklemek. Ornegın 50 tane dm kes su ıtemı al gıbı...(Bunu ogretıcek arkadas varsa cok hayra gecıcek...)
YOLDAŞTA ARIYORUM (Db editleme işinde yardıımlaşabilecegim dostlar arıyorum)
DIREK MSN VERMEDIM BANA OZEL MSJ ATARAK ULASIN GUCLERIMIZI BIRLESTIRELIM
eskı bılgılerımden elbet bırseyler kaybetmısımdır fakat kodların hepsını halen ezbere bılıyorum..
Sımdı eksık oldugum konuları yazıcam bu konuları bana ogretebılcek arkadaslar ozel msjla donerse sewınırım...
KONU 1 : Başlangıç itemlerini ayarlamayı bılmıyorum...
KONU 2: Başlangıçta bankaya dırek ıtemlı baslatmayı bılmıyorum. (Forumda gozume carptı banka dıye bı car acmıs o carın bankasında ne warsa herkezın baslangıcı o mu oluyo ne tam bakmadım gosterıcek bır arkadas varsa ozel msj atsın.)
KONU 3: Npc lere Görew eklemek. Ornegın 50 tane dm kes su ıtemı al gıbı...(Bunu ogretıcek arkadas varsa cok hayra gecıcek...)
YOLDAŞTA ARIYORUM (Db editleme işinde yardıımlaşabilecegim dostlar arıyorum)
DIREK MSN VERMEDIM BANA OZEL MSJ ATARAK ULASIN GUCLERIMIZI BIRLESTIRELIM