T Konu Yazar TzHoTziL New Member Kalemi Kırıldı! May 117 2 19 May 2009 #1 Chistmas görevini falan yapınca kapat verior neden kaynaklanabilir :s
N Noooo New Member Şub 13 0 22 Tem 2010 #2 Cevap: Yardım görevleri alınca kapat veriyor.. Arkadaşlar Zones Hatası Alan Herkes İçin Buyrun Çözümü ; DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Upload File Emeğin Karşılıgı Bir Teşekkür Yeter Arkadaşlar.
Cevap: Yardım görevleri alınca kapat veriyor.. Arkadaşlar Zones Hatası Alan Herkes İçin Buyrun Çözümü ; DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Upload File Emeğin Karşılıgı Bir Teşekkür Yeter Arkadaşlar.
N Noooo New Member Şub 13 0 22 Tem 2010 #3 Zones Hatası Alanlar !! Zones Hatası Alan Herkes İçin Arkadaşlar. Aynı Sorunla Bende Çok Karşılaştıgım İçin Elimdeki Bir Dosyayı Uplama Gereği Duydum Umarım Yardımcı Olur. DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Upload File Emeğin Karşılıgı Bir Teşekkür Yeter Arkadaşlar.
Zones Hatası Alanlar !! Zones Hatası Alan Herkes İçin Arkadaşlar. Aynı Sorunla Bende Çok Karşılaştıgım İçin Elimdeki Bir Dosyayı Uplama Gereği Duydum Umarım Yardımcı Olur. DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Upload File Emeğin Karşılıgı Bir Teşekkür Yeter Arkadaşlar.