M Konu Yazar mrsleke33 Member Eki 48 0 22 Eki 2010 #1 serverı kurdum ama start gelmiyo yardım edecek varmı!!!!!!!
F fantastiko5454 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Nis 418 0 22 Eki 2010 #2 Cevap: Yardım EdeceK Varmı Serverı Kurdum Ama Start Gelmiyo !!!!!!!! eğer wps ye kurduysan ve sonuç alamadıysan sana 0 dan server kurabilirim oto patch ine kadar..
Cevap: Yardım EdeceK Varmı Serverı Kurdum Ama Start Gelmiyo !!!!!!!! eğer wps ye kurduysan ve sonuç alamadıysan sana 0 dan server kurabilirim oto patch ine kadar..
M Konu Yazar mrsleke33 Member Eki 48 0 22 Eki 2010 #3 Cevap: Yardım EdeceK Varmı Serverı Kurdum Ama Start Gelmiyo !!!!!!!! wps degil normal server herşeyi ayarladım start gelmedi daha once kurmustum bole olmadı ama simdi nie oldu anlamadım
Cevap: Yardım EdeceK Varmı Serverı Kurdum Ama Start Gelmiyo !!!!!!!! wps degil normal server herşeyi ayarladım start gelmedi daha once kurmustum bole olmadı ama simdi nie oldu anlamadım
R real_cimbomlu Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 431 0 24 Eki 2010 #4 Cevap: Yardım EdeceK Varmı Serverı Kurdum Ama Start Gelmiyo !!!!!!!! ertugrul-kara-kaya @ hotmail.com ekle yapayım..
Cevap: Yardım EdeceK Varmı Serverı Kurdum Ama Start Gelmiyo !!!!!!!! ertugrul-kara-kaya @ hotmail.com ekle yapayım..