S Konu Yazar scrazy16 Member Şub 42 0 22 Şub 2009 #1 bu hatayı alıyorum yardım edicek biri warsa lütfen bkliyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim k.gelsin...! Ekli dosyalar xskip hatası.jpg 91.6 KB · Görüntüleme: 83
bu hatayı alıyorum yardım edicek biri warsa lütfen bkliyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim k.gelsin...!
A amyesmi New Member Nis 1 0 4 Nis 2009 #2 Cevap: Xskip Hatası alıyorum yardım lütfen...! bende bu hatayi aliyom cözümü yokmu
C ceza_killa New Member Mar 4 0 4 Nis 2009 #3 Cevap: Xskip Hatası alıyorum yardım lütfen...! bana cz patch lasım yardım plssss +++++
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 9 Nis 2009 #4 Cevap: Xskip Hatası alıyorum yardım lütfen...! bu hatayı alıyorum yardım edicek biri warsa lütfen bkliyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim k.gelsin...! ServerLa iLqiLi sorun wardır. ceza_killa' Alıntı: bana cz patch lasım yardım plssss +++++ Genişletmek için tıkla ... Burası yeri deqL Foruma qoz at aradıqın dosya war hö Son düzenleme: 9 Nis 2009
Cevap: Xskip Hatası alıyorum yardım lütfen...! bu hatayı alıyorum yardım edicek biri warsa lütfen bkliyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim k.gelsin...! ServerLa iLqiLi sorun wardır. ceza_killa' Alıntı: bana cz patch lasım yardım plssss +++++ Genişletmek için tıkla ... Burası yeri deqL Foruma qoz at aradıqın dosya war hö
A ac10 New Member Tem 10 0 29 Tem 2009 #5 Cevap: Xskip Hatası alıyorum yardım lütfen...! Aynen Bu Hatayı Bnde aLıyorum