Farm Server xKnightOnline.com | HOMEKO | Hades| CZ ARKASI |[SLOT BASMA]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan msk123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Değerli SesliDünya sohbet kullanıcıları siz değerli arkadaşlarımıza kısa bilgi vermek istiyorum bu kısa bilgi nedır ? seslidünya kamerali ve sesli chat sitesidir. Öncelikle değerli dostlar bu tür sitelere takılan bir cok kullanıcı mevcuttur popüleşen bir sistemdır bu sistem speakycheat yönetım tarafından kurulan bir sistemdır bu sistem gerçekten cok kaliteli bir sistemdır yanlız kaliteli olduğu kadarda bir cok sorunu mevcuttur bu sorunlardan bir kaç şeyı söylemek istiyorum mesela google chrome gibi bir cok tarayıcıdan giriş yapamıyorsun speakycheat eklentısı olduğu gibi onu söylemeden kesınlıkle hiç bir şekilde giriş yapamazsınız bu yüzden sesli chat sitesine giriş yapmak isteyen bir cok kullanıcımız malesefki giremıyor buda kötü bir durum gercekten üzücü bir durum o yüzden cok yakında beklledığım gibi sanırım chrome gibi tarayıcılardan giriş yapabilecekler hiç bir eklentı kurmadan rahatlıkla giriş yapabılırler seslidünya mobil ve diğer mobil sitelerıne giriş yapabılırsınız seslidünya şuanda zaten bir mobil sistemı var yanlız benım gözümde cok dandik bir sistem gerçi mobil olarak daha ne bekleyebılırız ki seslidünya her zaman ön planda olan bir sesli sohbet sitedir bu tür siteler her zaman yaptığı en kötü sistemde bile cok güzel görünürler cünki sistemı büyük olduğu için her zaman göze hoş gelır ve bunun yanında yağcılarda coktur : ) neyse değerli arkadaşlar seslidünya olarak sizlere şimdiden iyi sohbetler diliyoruz keyifli vakitler gecırmenız dileğiyle hayırlı sohbetler hoşçakalın dostça kalınız.. kullanıcıları sizlere kısaca bir seslidünya hakkında bilgi vermek istiyorum sizlerde biliyorsunuz sesli chat ortamlarında seslidünya sitesi kaliteli bir sohbet platformudur ve bu kalite olarak neler var site içerisinde benım gördüklerım ve kendı gördüklerımı biraz anlatayım siz değerli sesli chat kullanıcılarına şımdı öncelikle kalite nedır kalite site içerisinde kalitesiz insanları barındırmamakdır ve bu insanlar kım diyeceksınız bu insanlar küfür ve argo kullanan insanlardır insanları. seslidunya-mobil-sohbet-odalari

Geri
Üst Alt