skyblue89
New Member
- Şub
- 10
- 0
Marhaba Arkadaşlar bu sorunun çözümünü ben çok aradım ama bulamadım sonunda çözümü kendim uğraşırken buldum tesadüf ederi ve paylaşmak istedim w8 kullanan ve mimari uyuşmalığı nedeniyle login server Aı server açamayan arkadaşlar bu söylediklerimi yaparsa kesin çözüme ulaşırlar
Denetim masası>sistem güvenlik >yönetimsel araçlar dan odbccad açıyoruz
oradaki dsnleri tek tek yapılandırıyoruz yapılandırırken gözden kaçan hangi db ye ilişkilendireceğimiz sorunu bu sorunu yaşayanlarda zaten kn_online seçili olmuyor oto odbc sorunu çözmüyor tüm dataları kn_online ye ilişkilendirdikten sonra login server AI Server Sorunsuz çalışcaktır uyumluluk sorunu ile uğraşıp yapamayanlar bu sayede sorunu çözmüş olacaktır ... Emeğe Saygı o kadar konu açtım bunu söyleyen olmamıştı çünki
Denetim masası>sistem güvenlik >yönetimsel araçlar dan odbccad açıyoruz
oradaki dsnleri tek tek yapılandırıyoruz yapılandırırken gözden kaçan hangi db ye ilişkilendireceğimiz sorunu bu sorunu yaşayanlarda zaten kn_online seçili olmuyor oto odbc sorunu çözmüyor tüm dataları kn_online ye ilişkilendirdikten sonra login server AI Server Sorunsuz çalışcaktır uyumluluk sorunu ile uğraşıp yapamayanlar bu sayede sorunu çözmüş olacaktır ... Emeğe Saygı o kadar konu açtım bunu söyleyen olmamıştı çünki