mamito274
ßyShingo(4ReaksiyoN)
- Eyl
- 127
- 0
Kendim Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum,bu hata gerçekten sinir bozucu bir olay,bazı arkadaşlar SP1 silin vs. data zones klasörleri vermişler,ama bunlarda çare olmuyor,çok araştırdım hep aynı çözüm yolları sunmuşlar ama hepside nafile olmuyor ve en sonunda bu çözümü buldum,6 tane client var hepsinde ''Knight Online Çalışmayı Durdurdu'' hatası alıyordum,fakat bu çözümü yaptıktan sonra 6 clienttende oyuna sorunsuz girebiliyorum + 2 Pc'imdede denedim çalışıyor ve paylaşmak istedim...
İşlem biraz uzun sürebilir ama Çalışmayı durdurdu hatasından kurtulmak için beklemeye değer bir çözüm..
(İşlem Gayet basit ama yinede Kabaca anlatmak gerekirse)Vereceğim olan linkten setup indiriyoruz ve kuruyoruz ardından pc yi hızlı taramada taratıyoruz,hızlı tarama bittikten sonra Full tarama işlemini yapıyoruz,Full taramada bittikten sonra onar diyoruz ve Pc 'ye restart atıyoruz...
[BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEZSENİZ SEVİNİRİM,KOLAY GELSİN]
LİNK : Download details: Microsoft® Windows® Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı (KB890830)
İşlem biraz uzun sürebilir ama Çalışmayı durdurdu hatasından kurtulmak için beklemeye değer bir çözüm..
(İşlem Gayet basit ama yinede Kabaca anlatmak gerekirse)Vereceğim olan linkten setup indiriyoruz ve kuruyoruz ardından pc yi hızlı taramada taratıyoruz,hızlı tarama bittikten sonra Full tarama işlemini yapıyoruz,Full taramada bittikten sonra onar diyoruz ve Pc 'ye restart atıyoruz...
[BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEZSENİZ SEVİNİRİM,KOLAY GELSİN]
LİNK : Download details: Microsoft® Windows® Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı (KB890830)