Windows 7 Knight Online Çalışmayı Durdurdu(ÇÖZÜM)

Konu Yazar

mamito274

ßyShingo(4ReaksiyoN)
Eyl
127
0
Kendim Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum,bu hata gerçekten sinir bozucu bir olay,bazı arkadaşlar SP1 silin vs. data zones klasörleri vermişler,ama bunlarda çare olmuyor,çok araştırdım hep aynı çözüm yolları sunmuşlar ama hepside nafile olmuyor ve en sonunda bu çözümü buldum,6 tane client var hepsinde ''Knight Online Çalışmayı Durdurdu'' hatası alıyordum,fakat bu çözümü yaptıktan sonra 6 clienttende oyuna sorunsuz girebiliyorum + 2 Pc'imdede denedim çalışıyor ve paylaşmak istedim...

İşlem biraz uzun sürebilir ama Çalışmayı durdurdu hatasından kurtulmak için beklemeye değer bir çözüm..

(İşlem Gayet basit ama yinede Kabaca anlatmak gerekirse)Vereceğim olan linkten setup indiriyoruz ve kuruyoruz ardından pc yi hızlı taramada taratıyoruz,hızlı tarama bittikten sonra Full tarama işlemini yapıyoruz,Full taramada bittikten sonra onar diyoruz ve Pc 'ye restart atıyoruz...

[BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEZSENİZ SEVİNİRİM,KOLAY GELSİN]

LİNK : Download details: Microsoft® Windows® Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı (KB890830)

Cevap: Windows 7 Knight Online Çalışmayı Durdurdu(ÇÖZÜM)

Teşekkürler Bi Denemek Lazım İnşallah Olur.3 gündür Uğraşıyorum En Sonunda Xp Kurucam.Bazıları Kaldırmıyo Diyo.Sistemim;8 GB RAM2 GB 256 Bit Ekran Kartıi5 İşlemciHer Oyunu Kaldırıyorda Knight Online Gibi Bi Oyunumu Kaldırmıyor Bu Pc?

2. Adımda full tarama değil de tam tarama var onu yaptım . İnşallah söylediğin gibi olur deniyorum şuanda .&nbsp;<br>Xp kullanıyordum sorunsuz oynuyordum format attım Win7 Ultimate yaptım ve hep aynı sorunlarla karsılastım 5 tane client indirdim ya pc donup kalıyor hiç bir şey yapamıyorum yada Uygulama kapatıldı hatası alıyorum . inşallah bu çözüm olur .

Cevap: Windows 7 Knight Online Çalışmayı Durdurdu(ÇÖZÜM)

Bu illet hata için pc ye format attım düzeldi fakat formattan 3-4 gün sonra yine aynı hatayı verdi. İnşallah senin önerdiğin program olur. İndirdim programı hızlı tarattım simdi tam tarama yapıyorum. İnşallah olur işlemim bittikten sonra buraya tekrardan yazıcam.

Paylasım icin tesekkürler....

Geri
Üst Alt