Vps Server Kurulur ..Her Türlü Sorun Çözülür .Database Editlenir 7/24 CANLI DESTEK

Konu Yazar

reis123123

New Member
Kas
27
0
Vps Server Kurulur
Her Türlü HATA Çözülür
Map Files Sorunsuz Paylaşım yapılır
DATABASE EDİTLENİR
İSTEĞE GÖRE DB YAZILIR
İletişim: [email protected]

7/24 Canlı Destek Hattı ... Ekleyiniz Msn Adresini ...

Vps Server Kurulur
Her Türlü HATA Çözülür
Map Files Sorunsuz Paylaşım yapılır
DATABASE EDİTLENİR
İSTEĞE GÖRE DB YAZILIR
İletişim: [email protected]

7/24 Canlı Destek Hattı ... Ekleyiniz Msn Adresini ...

Cevap: Vps Server Kurulur ..Her Türlü Sorun Çözülür .Database Editlenir 7/24 CANLI DE

+++++++++++++++++++uppppppppppppppppp

Cevap: Vps Server Kurulur ..Her Türlü Sorun Çözülür .Database Editlenir 7/24 CANLI DE

Evet Arkadaşlar her türlü hata giderilir +++++++++++++ upppppppp

+++++++++++++++++++upupupupupupuupup

++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2 minutes dakika sonra eklenen:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Okuyanlar Uplasın Pls.!

3 minutes dakika sonra eklenen:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tüm hatalar cozulur

Okuyunlar up (+)pls.!

Moderatör tarafında düzenlendi:

yukarıkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Yok bea Bunlarda Bi bok bilmiyo 2 sql kurmayı öğrenen herşeyden anladını sanıyor sabahtan beri soruyom sql 2005 i win 7 e nasıl kurucam diye bana kalkmış win. xp sp 2 indir kur diyo adı üstünde xp benim pc win 7 bilmiyor bunlar arkadaşlar boşa vakit kaybetmeyin bunlarla... konu kilit pls...

Son düzenleme:

ArkadaŞlar elİmden geldİĞİnce sİze yarimci olmaya ÇaliŞiyorum ... Zaten vps satiŞimizda var .vps server de kuruyoruz ... Ne mutlukİ bana sİzlerleyİm ...

+++++++++++++++++++++uppppppppppppppppppp

Geri
Üst Alt