[Video] [USKO Adream] [Mage] [Server LOGOS]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rafice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

rafice

Member
Haz
237
0
Üyelik nickimle Carın nicke bakarsanız benim carım oldugunu anlarsınız ztn :D:D Aceleyler 2021 de yapılmıs bır vıdeo iyi seyirler

Link :
PHP:
http://www.izlesene.com/video/oyun-magicianrafice-logos-adream/757957

izleyenlerin bi yorum yaparsa sevinirim

Teknik Birsorundan Dolayı Açılmıyor Hatası GiderildiArkler Şimdi İzleyebilirsiğniz İyi Seyirler

Son düzenleme:
Cevap: [Video] [USKO Adream] [Mage] [Server LOGOS]

Pfff Konuyu açmadan 10 sn once acdım videoyu sorun yokdu :S

Tamam Düzeltildi İzleyebilirsiniz...

Son düzenleme:

sağol her izleyen yorum yapmıyor ama :D

Videonun İlk 6 dk sını İzledim Dvmını Getirmedim Bunun İçin Yorum Yapıyorum Sen Cidden Mageyi 1 Günde Dizmişsin Ve Heralde Sadece 1 Günlük Mage Oyuncususun Z ye Basıp Skill Vurmayı aranızda Yapamayacak Olan Varmı? O Zaman Herkes Mage Oyuncusudur.Ne Tp oynuyorsun Ne Bi şey Sadece Z ye Bas Adamlara Dal Bi Arkadaşımızın İmzasında Yazıyodu Unuttum Şİmdi ismini Alıntı Olacak MAGE OYNAMAK BİR SANATTIR:) herkes Beceremez ;)

sağolll vıdeoadada yazıyor 1 gunbde dızıldı okadar oldu ancak :D sonra bozuldu hemen :D

bende bi aralar oynamıştım Thesheytanlegoras ama epey eskiydi o zamanlar ardeam bizlere soruluyordu ;) ah eski günler

Videonun İlk 6 dk sını İzledim Dvmını Getirmedim Bunun İçin Yorum Yapıyorum Sen Cidden Mageyi 1 Günde Dizmişsin Ve Heralde Sadece 1 Günlük Mage Oyuncususun Z ye Basıp Skill Vurmayı aranızda Yapamayacak Olan Varmı? O Zaman Herkes Mage Oyuncusudur.Ne Tp oynuyorsun Ne Bi şey Sadece Z ye Bas Adamlara Dal Bi Arkadaşımızın İmzasında Yazıyodu Unuttum Şİmdi ismini Alıntı Olacak MAGE OYNAMAK BİR SANATTIR:) herkes Beceremez ;)

mage oynamak dediğin gbi sanat ve Zevk işidir ;) eğer mage oynıyıpta zevk alamıyorsan (sadece actool prg gibi tulşara basmış olursun)

İlk Symbolümü Logosta Almıştım Hey Gidi Günler Hey

Standart Mage Kullanıyorsun İtemin Sağlam Olmasa Bi Halt Yiyemessin

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt