Ve Beklenen Parti Seremoni Efendisi Albüm Tanıtım Partisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Necro

Well-Known Member
Reaction score
81
Web sitesi
www.ko-cuce.net
Beklenen albüm cıktı şimdi sıra beklenen partide :)
Şaşırtıcı bi parti ekibi var gelmenizi ve dinlemenizi tavsiye ederim ^^

sansar_kadife_buyuk.jpg

Haziran ayında "Seremoni Efendisi" isimli ikinci yasal albümünü yayınlayan Sansar Salvo'nun bu albümüne 22 Eylül 2021 (Bayram'ın 3. günü) tarihinde, Kadıköy Kadife Bar (Imago)'da tanıtım organizasyonu düzenleniyor. Organizatörlüğü Apache Squad grubundan Firar'a ait olan konserin biletleri kapıda 15 YTL, ön satış olarak ise 12,5 YTL olarak fiyatlandırılmış. Kadıköy Acil ve Mantar Hip-Hop Shop'tan biletleri ön-satış fiyatından edinebilirsiniz. Ayrıca Kadıköy Acil'de iki t-shirt alana bir konser bileti hediye ediliyor. Sonat ve Puma'nın DJ’liğini yapacağı organizasyondaki konuk isimler ise, İstanbul Attack, Alaturka Mavzer, Mihenk Taşı, Pit10, Merdiven, Alcatraz, Pusat, Zehr-i lal ve Esin İris.

Tarih: 22.09.09
Mekan: Kadıköy İmago
Adres: Rexx Sineması Yanı
Saat: 13:00-18:00
Giriş: Ön Satış: 12.5 TL. - Kapıda: 15 TL.

Cevap: Ve Beklenen Parti Seremoni Efendisi Albüm Tanıtım Partisi

Bence gitmeyin bombalıcam orayı :icon_evil:

Nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok ama bana bilet ayarla gelicem. :D

sadece istanblmu ankarada olcakmı???

Madem Bu Sansarmı Faremi Ne Rapçiler İçin Büyük Adam Neden Bu Kadar Ezik Bir Yerde Konser Veriyor ... Bizde Albümünde 3 den fazla hit çıkartan direk stadyum konserine ...

Madem Bu Sansarmı Faremi Ne Rapçiler İçin Büyük Adam Neden Bu Kadar Ezik Bir Yerde Konser Veriyor ... Bizde Albümünde 3 den fazla hit çıkartan direk stadyum konserine ...

büyük adam__???
sansar[fare]__????
yarıldım emre... :haha:

daha ucuz olabilirdi

Hayırlısıyla :)

bana bilet varmi kerem :D

doğum günümde party biletimi bedava istiyorum !!:D

Ben Gitmek İstiyorum Ama Bilet Bulamicam Sanırım bıtbıt

bu adamın hayatı hit olmuş orda burda konser verse ne olur kaç yaşında kafa tuttuğu insanlara bakıcan müzik piyasası türkiyede böyle,usa de yaşasaydı bu adam emin ol mtvdeydi şuan

Neden Rap'çiler kendilerine sürekli bi saldırı varmış gibi şarkı söylüyolar :D (lack of self confidence) . Ye , yo :pff: Amerika'da da bu rap'çiler mahvediyo ingilizce'yi zaten . Nigga nedir ya :D . Bide niye hep yeraltındasınız siz onu da anlamıyorum :D" Underground rap , Overground rap , Underwater rap " nedir bu :D

Neden Rap'çiler kendilerine sürekli bi saldırı varmış gibi şarkı söylüyolar :D (lack of self confidence) . Ye , yo :pff: Amerika'da da bu rap'çiler mahvediyo ingilizce'yi zaten . Nigga nedir ya :D . Bide niye hep yeraltındasınız siz onu da anlamıyorum :D" Underground rap , Overground rap , Underwater rap " nedir bu :D

şu yüzden ;rapin özünde dışa bir isyan,yaşadığı hayatta gördüğü yanlışlıkları dile getirme vardır bu yüzden saldırı varmış gibi (sana göre) davranırlar.Bizim gibiler çokdamı koruyo türkçeyi ok,by,kanky,vb.. şeyler diyoruz ne farkımız kaldı whats up? 'dan ki bizim sandığımız "g" yutma olayı zaten ingiliz ingilizcesindede var o telafuzdan kaynaklanan bir olay.Usa'de sen zencinin birine git nigga de bakalım ne oluyo :sakalli:,Amerikadaki underground'ı türkiyede çok az kişi bilir,zaten türkiyede rap müzik dinliyorum diye ortalarda dolaşan çok eleman var,eğer gerçek bir rap müzik dinleyicisi olsaydı underground partylerde yer alırdı,her zaman yanında olduğunu belli ederdi,rapteki under olayını futbola benzetebiliriz,Altyapıda çalışan kendini geliştiren biri A takıma çıkmayı başarabilir :sakalli:

+1

Rap = Nefret ettiğim müzik tarzı..:D

Herkesin kendi dusuncesi sn ole dusunuyosun bı baskası baska turlu bana gorede arabeks pop cok dandk muzkler ne kardesım bu damar damar damar Rap te bi kulturdur.Ve Tr rap i sevıyoruz hö

++++++++++++++++++++++++++

album guzell

Ordaydım Güzel Bir Parti Oldu Alcatraz Her Yanda :) Bakırköy K-SQUAD Mista C

Geri
Üst Alt