Konu Yazar chitinadam Member Kalemi Kırıldı! Kas 498 0 4 Tem 2009 #1 beyler Valkyrie armor Bahamut Armor olarak gözüküyor ama ben Valkyrie olmasını istiyorum
K kazim Member Ara 144 0 5 Tem 2009 #2 Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum Aynı sorunum var
K kazim Member Ara 144 0 6 Tem 2009 #3 Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum ++++++++++++++++
L LacoS Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 857 0 6 Tem 2009 #4 Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum eger koyarsanİz MukemmeL OteSi Olur ...!
Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum eger koyarsanİz MukemmeL OteSi Olur ...!
B byLaaX uF0ScReaM Ara 137 1 14 Tem 2009 #5 Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum Bir Yardım Edin Yaa Bendede Aynı Sorun
Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum Bir Yardım Edin Yaa Bendede Aynı Sorun
pktimexD TiMeOfReveNqe Şub 574 30 21 Tem 2009 #6 Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum ARastırdım Ole Bi pacth bulamadım Ama Datayı yenillersnz duzelir normal data + rebirt pacthte wa icinde Web Hosting - Dedicated Server
Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum ARastırdım Ole Bi pacth bulamadım Ama Datayı yenillersnz duzelir normal data + rebirt pacthte wa icinde Web Hosting - Dedicated Server
A Aziz sadasf Tem 63 3 21 Tem 2009 #7 Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum sağolasın......
A ali180593 New Member Şub 6 0 22 Tem 2009 #8 Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum sizinkiler yine iyi benim çarın üstünde bişey olmasa bile bahamut gösteriyor
Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum sizinkiler yine iyi benim çarın üstünde bişey olmasa bile bahamut gösteriyor
juzz35 Active Member Tem 2,052 0 3 Ağu 2009 #9 Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum Allah Razı olsun Yhaa Kaç gündür Arıom ..
Cevap: Valkyrie Bahamut olarak gözüküyor Valkyrie olmasını istiyorum Allah Razı olsun Yhaa Kaç gündür Arıom ..