Usko v4.0 özel edit DATABASE Srv Dos-Patch-MAP-Client 05-04-2021

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byx5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

byx5

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ağu
352
2
Usko v4.0 özel edit DATABASE Srv Dos-Patch-MAP-Client 08-04-2021 NeW

Konu Tarafımdan Kaldırılmıştır.

Sizin Gibilere Paylaşım Yapmak Size Sunmak Bizim Neyimize insan olun biraz insan bazen türk olduğum için nefret ediyorum sizin gibi türkler olduğu için bu yazdıklarım kendilerini çok iyi biliyorlar anlayan anladı

HEPSİNİN ALLAH BELASINI VERSİN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM...

Son düzenleme:
Cevap: Usko v4.0 özel edit DATABASE Srv Dos-Patch-MAP-Client 05-04-2021

dosyaları daha iyi bir yere rapide falan uplasan daha mantıklı olurdu upladıgın siteden indirilmiyor.

saol dostum saydığım özellikler çok ii ama dediği gibi akadaşın dosyalaı rapide uplarsan dahamantıklı ollur !

dosyaları daha iyi bir yere rapide falan uplasan daha mantıklı olurdu upladıgın siteden indirilmiyor.

saol dostum saydığım özellikler çok ii ama dediği gibi akadaşın dosyalaı rapide uplarsan dahamantıklı ollur !

indirme çok basittir konuya download işlemi nasıl gerçekleştirilir kısa acıklama yaptım bakabilirsiniz Rapidshare Tarzı sadece butonlar farklıdır + Çok Hızlı bir sitedir...Yorumlar için Teşşekkürler.

ZAAAAAAAAAAAAAA Kımı Kandırıosun Sen Bu ExpertDatabase

1 Kac sorum Olacak DB nın Sadece Tek bugu vardi Oda Uygun Ucretsiz Files + MAP evtlerde Karısıklık olmus o yuzden Musterılerden Fırsat bulup Ilgılenemedım Ondan koyamadım Bunun Dısında ne Bugu vardi Neyi Editledin Ayrıntılı Anlatırsan Sevınırım

ZAAAAAAAAAAAAAA Kımı Kandırıosun Sen Bu ExpertDatabase

Kardeşim Benim Sen özürlümüsün Yazdıklarımı özellikle en aşağıda Notu oku ve adam gibi Cevap Yaz Yazmıyacaksan Defol git Forumdan

kanka maplala patchı rapidshare.com a uplarmısın indiremiorum :S

1 Kac sorum Olacak DB nın Sadece Tek bugu vardi Oda Uygun Ucretsiz Files + MAP evtlerde Karısıklık olmus o yuzden Musterılerden Fırsat bulup Ilgılenemedım Ondan koyamadım Bunun Dısında ne Bugu vardi Neyi Editledin Ayrıntılı Anlatırsan Sevınırım

tabi açıklayım bu arada izinsiz db ne edit çektim paylaşım yaptım kusura bakma ulaşacaktım fırsat olmadı iş güç işte nese uzatmadan
mapler cok önemliydi maplerde oynamalar yapıldı db de yapılan kodlarla ilgili soacs da denendi generatörden tut bazı npc bugları savas bugları oto cz town bugu ölünce oto lwl atlama gibi gözüme çok carpan buglar vardı tabiki bunların hic biri yok edilemez sorunsuz bir database olamaz K2Network Sorunsuz bir iş yürütemiyorken heleki ücretsiz paylaşımlarda %100 sorun db yoktur olamazda ben gördüklerimi edit cektim bazı clientlere uygun olarakta

Kimse K2 degil Olamazda Olsada Hatasız ilerleyemez...

kanka maplala patchı rapidshare.com a uplarmısın indiremiorum :S

modeme reset at kardeşim map download sayısı 3 şuan indiren indiriyor acıklamamı oku

kanka ip statick benim reset atmam bişi değiştirmez...

tabi açıklayım bu arada izinsiz db ne edit çektim paylaşım yaptım kusura bakma ulaşacaktım fırsat olmadı iş güç işte nese uzatmadan
mapler cok önemliydi maplerde oynamalar yapıldı db de yapılan kodlarla ilgili soacs da denendi generatörden tut bazı npc bugları savas bugları oto cz town bugu ölünce oto lwl atlama gibi gözüme çok carpan buglar vardı tabiki bunların hic biri yok edilemez sorunsuz bir database olamaz K2Network Sorunsuz bir iş yürütemiyorken heleki ücretsiz paylaşımlarda %100 sorun db yoktur olamazda ben gördüklerimi edit cektim bazı clientlere uygun olarakta

Kimse K2 degil Olamazda Olsada Hatasız ilerleyemez...

e sonuç ne bu söylediğin bugları fixleyebildin mi yani?

dostum bu verdiğin server filesler sorunsuzdur umarım yani hata almadan açabiliriz umarım ...

byx5 sen en azından ilgileniyorsun..Çok teşekkür ederim dostum :) Bana birde server files verebilirmisin ? vps için..Launcher Ve exe li

kanka ip statick benim reset atmam bişi değiştirmez...

üye olda indir olmazsa 10 dk arayla indir

e sonuç ne bu söylediğin bugları fixleyebildin mi yani?

Hicbir database sorunsuz olamaz illaki gine sorunlar cıkacaktır buglar cıkacaktır ve fixledinmi demişin fixlenmese konu niye actık ?

dostum bu verdiğin server filesler sorunsuzdur umarım yani hata almadan açabiliriz umarım ...

server filesler sorunsuz db ile uyumlu soacs tavsiye ama herkez kullansın dedim uyumlu server filesler verdim

byx5 sen en azından ilgileniyorsun..Çok teşekkür ederim dostum :) Bana birde server files verebilirmisin ? vps için..Launcher Ve exe li

server files paylaştım içinde exe li full var

çok teşekkürler arkadaşım ilgilendiğin için ayrıyetten teşekkür + :)

çok teşekkürler arkadaşım ilgilendiğin için ayrıyetten teşekkür + :)

ben teşekkür ederim yorumlarınızı sorunlarınız yeterki bildirin. İYi FORUMLAR

eyw dostum kuruyorum

sorunlarınızı yazın her konuda yardımcı olurum

Geri
Üst Alt