Tutsak Olan Benlik

Konu Yazar

WayTooBaD

<b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font>
Emektar
Ağu
666
21
Saat 3:30'da Taksimde Bir bardayım neden gittiğimi kendimde bilmiyorum saatler ilerledikçe alkol kanımda işledikçe hiç düşünmeyeceğim şeyleri düşünmeye başlıyorum yan masamdaki grupsa eğleniyorlar hatta grup’tan birisi gelip onlara katılıp katılmamak istediğimi soruyor cevabım nazikçe ‘hayır’ oluyor ve garson gelip bir istediğiniz daha var mı diyip soruyor 70cl’ 1 bira istiyorum adam ise yüzüme bakıp emin misin diye soruyor ve ben ona sadece getirmesini söylüyorum ve getiriyor garson…. Yan masamdaki gruba tekrar baktığımda hepsinin bana baktığını fark ediyorum aralarından bir kız kalkıp onlara katılıp katılmayacağımı tekrar soruyor ve tekrar nazikçe cevabım ‘hayır’ oluyor… Sonra o Alkolle uyuşmuş bedenimi salıveriyorum ve düşünmeye başlıyorum ‘Neden’ hep üzülmeye mahkumum…hayatım hep böylemi olacak yolunda giden hiçbir şey yok… ve Saat 5.00’sularında dengemi zorla sağlamaya çalışıyordum ve o halde yandaki gruplara iyi akşamlar dileyip oradan çıkıyorum… Dışarıda çok sert bir rüzgar var ve bu rüzgar bedenime tokat gibi çarpıyor ve beni daha çok sersemletiyor bir yandan da dengemi sağlayıp yürümeye çalışıyorum öteki taraftan ise içimde garip bir his doğuyor…Bugün bu acınası hayatıma son vermeyelimiyim diye gereksiz bir düşünce içine giriyorum… daha sonra ise istiklal’in Arka sokaklarında bir Apartman buluyorum çaresiz adımlarla yukarı doğru çıkıyorum… çatısına ulaştığımda kendimi ordaki bir duvara yaslayıp akıl münasebesi yapmaya başlıyorum…. Neden bende kötü olmayı başaramıyorum diye düşünüyorum… Cevabını aramaya çalışsamda bulamıyorum birazcık zalim veya duygusuz olsaydım ne olurdu ki ? ama yapamıyorum Sonra kafamda bir söz dönmeye başlıyor ‘Oğuz Sen Haddinden Fazla iyisin’ Diye…
Ve bu söz beni uzun süre oyalıyor ve sonra düşünüyorum Ama yaşamaktan öyle yoruldum ki Bugünü, güzelce sona erdirebilirim miyim acaba ?

Cevap: Tutsak Olan Benlik

O alkolle bunları nasıl düşündün :D Neyse ellerine saglık + rep :)

aGa'Lar Zekidir En Zor Anlarda bile Destan Yazarlar:sakalli:

aga olmak kolay değildir neyse asıl amactan saptırmayalım konuyu

Geri
Üst Alt