Konu Yazar aRSIZ_ Eskilerden.. Mar 633 32 14 Eki 2009 #1 Türkiye : 2 - Ermenistan : 0 Moderatör tarafında düzenlendi: 15 Eki 2009
4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 1,197 19 14 Eki 2009 #2 Cevap: Türkiye-Ermenistan Maçı Hakkında Neler Düşünüyorsunuz? Sahaya Azerbaycan bayrağı ile çıkmak isterdim.
Cevap: Türkiye-Ermenistan Maçı Hakkında Neler Düşünüyorsunuz? Sahaya Azerbaycan bayrağı ile çıkmak isterdim.
xxonurxxx New Member Kalemi Kırıldı! Mar 855 7 14 Eki 2009 #3 Cevap: Türkiye-Ermenistan Maçı Hakkında Neler Düşünüyorsunuz? Maç centilmen bir hava içerisinde geçicektir umarım...Ah bi de bilet alabilseydim...
Cevap: Türkiye-Ermenistan Maçı Hakkında Neler Düşünüyorsunuz? Maç centilmen bir hava içerisinde geçicektir umarım...Ah bi de bilet alabilseydim...
Konu Yazar aRSIZ_ Eskilerden.. Mar 633 32 14 Eki 2009 #4 Cevap: Türkiye-Ermenistan Maçı Hakkında Neler Düşünüyorsunuz? 4Lord.' Alıntı: Sahaya Azerbaycan bayrağı ile çıkmak isterdim. Genişletmek için tıkla ... O zaman Çık Senı tutan yokkı. ama sahadan gerı cıkabılırmısın onu bılmem
Cevap: Türkiye-Ermenistan Maçı Hakkında Neler Düşünüyorsunuz? 4Lord.' Alıntı: Sahaya Azerbaycan bayrağı ile çıkmak isterdim. Genişletmek için tıkla ... O zaman Çık Senı tutan yokkı. ama sahadan gerı cıkabılırmısın onu bılmem