Türk Oğlu !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan One1ove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

One1ove

New Member
Eki
3
0
Evet Arkadaşlar Biliyorsunuz ki Yakın zamanda 15 Şehit Verdik Ve Şöle Bir Uygulama Başlatmak İstiorum Daha Önce Uskoda Bunu Yaptık Ve işe Yaradı

Sizden İstediğim Clan simgenizi Deiştirip vericem Linkdeki Türk Bayrağını Yapmanız Bölelikle Vatan ve Milletini Koruyanları Görücez Ve Teröre Protesto Düzenliyeceğiz Katılırsanız Şimdiden Çok Sevinirim
buyrun link RapidShare: Easy Filehosting
şeffaf Bir simge Onun için Knight hedef bul symbol_us un içine atıp yabailirsiniz.

One1ove

Cevap: Türk Oğlu !!

Oyun içinde protestomu olur madem terörü lanetliceksin bunu oyun içinde değil meydanlarda yap yanlış bir düşünce

bence olabilir hiç olmassa onlar bizi korurkene bizde onları analım rahmetle CyberBoys

arkadaşlar lütfen Bunu yapsak Elimiden bişi Gitmez Benim amacım Sadece sesimizi Duyurmak Oyunda Biz bunu Uskoda Yaptık Dies Serverında Baya bi İlgi Gördü Bende Yaparsak Güzel olur die Düşündüm.

BENİMKİ SADECE Bİ ÖNERİ.

onu 1 serverda yapıcaksın diger serverlarda yapınca anlamı kalmaz..

Düşünce Güzel Usko da Olur Ama PvP Serverlerde Kime Karşı Protesto Yapcan ki Serverler Türk Serverleri Türk e Karşımı Protesto Yapcan hö Sesini Anca Oynayanlara Duyurursun Öteye Gitmez :)

teroristler zaten Türk değilmi ama yanlış yer düşünce güzel kitlemeyip muhabet kısmına taşıyorum

Geri
Üst Alt