Tinerci Gençlerin Dramı :(

Cevap: Tinerci Gençlerin Dramı :(

Allah Sabır Versin. Nediyim Başımızdaki Şerefsizler Anca Türkiyeyi Ona Buna Peşkeşlesin..

baya eski bi vidio bu daha once ızlmestım haberlere fılanda verılmıstı ama DevLet olarak yapılan bişi olmamıştı böle insanlar cevremizde cok sık var mahlemizde yollarda parklarda ama yapılan bişey yok koskoca devlet bu kadar fakirmi bunlara bakamıyo hö Allah yardım etsin elimizden bişi gelsede yardım etsek keşke .

arkadaşlar bende varoş sayılabilcek bir yerde büyüdüm

tiner kesinlikle tehlikeli bir madde kullanıcıları zor hayatın sorunlarından zorunluluklarından kaçmak için içiyor kimisi ise zorla alıştırılıyor

bu kişiler çocuk yaşta alışıyor ve bırakmanın sokaktaki tek yolu ortam deiştirmek

bu fikrime katılcanıza eminim paylaşım için teşekkürler

ben bunu daha önce izledimde

ulen madem biliyon zararını yok tiner yok sigara fln ne ayaksın ya sen

o kdr cekiyo cekiyo en sonunda anlıyo hatasını yalwarmaya baslıyo Allah'ıma sükürler olsun bu güne kadar ne sigara nede başka bişey denemedim deniceğimide sanmıyorum kendi sağlığıma zarar veririm + maddi durum tarafından sıkışırım başka birşey değil

sadece SALAKLIK yapmış olurum onu yapan insanlarıda kınıyorum.

arkadaşlar bende varoş sayılabilcek bir yerde büyüdüm

tiner kesinlikle tehlikeli bir madde kullanıcıları zor hayatın sorunlarından zorunluluklarından kaçmak için içiyor kimisi ise zorla alıştırılıyor

bu kişiler çocuk yaşta alışıyor ve bırakmanın sokaktaki tek yolu ortam deiştirmek

bu fikrime katılcanıza eminim paylaşım için teşekkürler

Yorumun için teşekkürler ben paylaşarak vazifemi yaptım,hergün yemekteyiz vs vs programlarda rezil olarak israflar yapılıyor,fakat gerçek yaşam gerçek ortam dışarıda,çoğu hali vakti yerinde insan bunları görmezden geliyor.

:S kötü ya

bu medyanın *** ben boyle şeylerle prim yapıyorlar yayınladınızda noldu lan kılınızmı kıpırdadı

Geri
Üst Alt