sw kurmak için vps alcam özellikler içeride acaba yeterlimi yardım ederseniz seviniri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dejavuex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Dejavuex

New Member
May
21
0
s..a arkadaşlar sw kurmak için vps alacam bu gun 334 mb lik bi vps de ram yetersiz geldi şimdi 1gb ramli alacam acaba kaldırırmı yardım ederseniz sevinirim özellikler aşağıda
İntel 7 İşlemci
8 Cekirdek
1GB ECC RAM
80GB Hard Disk
Format ve Reset Panel
350 Mbit Bağlantı Hızı

Cevap: sw kurmak için vps alcam özellikler içeride acaba yeterlimi yardım ederseniz s

350 Mbit Bağlantı Hızı tek sanamı düşen yoksa 2 3 makinaya birdenmi yoksa bütün makinalaramı bilmek gerek aslında 3 4 mbit de iş görür ama tahminimce 100 150 Kişiyi rahatlık ile kaldırır her zaman söylerim yine sölüyorum i7 < teknlojisi kişisel kullanımlar için hiç uygun bulmuyorum sunucu şeklinde kullanılmasına.. (:

Cevap: sw kurmak için vps alcam özellikler içeride acaba yeterlimi yardım ederseniz s

İnternet hızı gayet iyi ama 1 gb ram'in yeterli olacağını zannetmiyorum 50 ytl daha ekleyip sistemine uyumlu 2 gb ddr3 1600 mhz özellikte bir ram alırsan daha da süper olur.. ;)

Tutupta Serverda bir oynama yapmaz ise bir sorun olacagını zannetmiyorum 1 gb için ;)

Tutupta Serverda bir oynama yapmaz ise bir sorun olacagını zannetmiyorum 1 gb için ;)

Haklısın Kardeşim Ama Hepimiz Biliyoruz, Bir Server Açınca Fileslar Açıkken Editörmüş , QA'mış Hatta Oyun Yükleyip Oynayanlarına Bile Şahit Oldum Genelde Yetmiyor.. :)

Beyler aldım bunu yok oyun falan oynamayacam sadece vpsden server açık olacak haricinde bi iş yapmayacagm ama sorunum şu odbc ayarlarını yaptım sql ayarları yapılı sağlam server files yok indirdiklerimde ya hata aldım yada ebenezer le aiserver saymadı yardım ederseniz ii olacak valla :S şimdiden teşekkürler

arkadaŞlar 1 gb ecc ram (ecc 2 kat performans demek)

bence uygun senİn İÇİn İŞİnİ gÖrÜr ..

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için sağolun konu maksadını aştı ama bi sorumdaha olacak sw yi kurdum sorunsuz start geliyo herşey tamam fakat tek sorunum ıddpass yazıyorum servere tıklıyorum lütfen bekleyiniz deyip öyle kalıyor yardım ederseniz sevinirim

Geri
Üst Alt