K Konu Yazar k0gamer Member Ara 536 1 8 Ağu 2010 #1 Serveri kurdum ama launcher a girdiğmizde start a bascağımız yerdeki site açılıyo ya orda google açılıyo orayı nasıl foruma yönlendirebilirim? Uploaded with ImageShack.us
Serveri kurdum ama launcher a girdiğmizde start a bascağımız yerdeki site açılıyo ya orda google açılıyo orayı nasıl foruma yönlendirebilirim? Uploaded with ImageShack.us
S sefa76 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ağu 138 0 8 Ağu 2010 #2 Cevap: Sw kurdum Ama 1 sorum var. oranın senle alakası yok launcher le var herkesin launcheri farklı xD
Cevap: Sw kurdum Ama 1 sorum var. oranın senle alakası yok launcher le var herkesin launcheri farklı xD
K Konu Yazar k0gamer Member Ara 536 1 8 Ağu 2010 #3 Cevap: Sw kurdum Ama 1 sorum var. nasıl düzeltcem onu söleyin sw benim ztn .
M murat4545 Member Tem 53 0 8 Ağu 2010 #4 Cevap: Sw kurdum Ama 1 sorum var. Launcer editör die bi dalga var onunla forumda var
K Konu Yazar k0gamer Member Ara 536 1 8 Ağu 2010 #5 Cevap: Sw kurdum Ama 1 sorum var. teşekkür ederim oldu launcher editör programıyla saolun