ßy_Sky Dataßase Super Ozelıkler Oyun İçin Guncel Rest !!! [ Diger Db'lerden Farklı]

Konu Yazar

human43v3r

Member
Şub
342
2
ßy_Sky Dataßase v4 Shell' i Ve Krowaz Wardır +5 Takı +10 Shell Eşit JOB PK Database

NOT: DATABASE 0'Dır.Yani User Yoktur.
Öncelikle Merhabalar :)
Bu 4.database paylaşımım;

Şimdi gelelim databasemizin özelliklerine.

~Oto Üyelik~

~Char Açıldığı Gibi Üzerinde İtemli [Shelli +10 İtem (Krowaz İtemleri Dahil) +5 Takı] 83 Level Statlar Verili Skiller ve Master Açık Doğuyor.SS'lerde Görüceksiniz~

~Stat Bug Yoktur.Relogta Statlarınız Düzeliyor.~

~Tüm Skiller Sorunsuz Çalışmaktadır.[83 Skilleri Dahil].Fakat 2 Tane Skili Databaseden Sildim.Birinci Skill Rogue Master 23 Eskrima Skili.Bu Skili Silmemin Sebebi Kapat Hatası Verdirmesidir.İkinci Skill Warrior Attack 82 Skili.Bu Skili Silmemin Sebebi Effektinde Sorun Olmasidir.~

~Savaşlar %100 Sorunsuzdur.[SS'lerde Görüceksiniz]~

~Admin,GameMaster,GM ve Küfürlü Nickli Char Açılmıyor.[Admin veya GameMaster İsminde Char Acmak İçin Karakter Editörü Kullanıp NCS Atabilirsiniz.]~

~Guard Towerlar Kesinlikle Sorunsuzdur.~

~Np Symboller Sorunsuzdur.[50 Kareli 50 Karesiz Olmak Üzere 100 Adet Simge Vardır]~

~Ağırlık Derdi Yok.İstediğiniz İtemi 9999 Tane Alabilirsiniz.~

~Potlar SINIRLIDIR!Char Açıldığı Gibi 9999 HP ve MP Pot Üstündedir. ~

~Armor ve Weapon Enchant Scrollar Çalışmaktadır Sundriesten ÇekiLebilir.~

~Admin'lerin NP leri Relogta 1 Oluyor.~

~Not:Riote'den 35 NP,Atross'dan 70 Np Gelmektedir.~

~Noticelerin Tamamı TÜRKÇE'dir.~

~Anti-Defance İtemleri Ekli Değildir.[DD 25 vs.]~

~600/600 NP Başlangıç.[NP Bitince NP Alma NPC'si 1 NP Verir !]~

~2.100.000.000 Para Başlangıç~

~Guard Tower Eger 185 Yaziyorsa Asagidaki Kodu Uygulayiniz.~

Kod:
INSERT INTO SERVER_RESOURCE ( [nResourceID], [strName], [strResource] ) VALUES ( 185, 'IDS_GUARD_TOWER_DEATH_ANNOUNCEMENT', '- %s was killed by %s -' );

Database Q.A Kodları​

Kod:
exec rank_knights
exec update_personal_rank
exec imbacodermyst
exec otonpsimgesi
exec np_icon
Go
Kısa rest için : Exec resat

Databaseyi Full Sıfırlar.
Kod:
truncate table account_char

go

truncate table currentuser

go

truncate table deleted_userdata

go

truncate table knights

go

truncate table knights_rating

go

truncate table knights_user

go

truncate table tb_user

go

truncate table userdata

go

truncate table warehouse

go

EYY AHALİ BU KADARDA KALMADIK NE MI YAPTIK ?

Oto g1 ( Clan Kurup Rest Atın Clan oto g1 olsun )

Oto Simge ( Rest Atınca Oto Simge Çıkar Ama Dragon Çıkmaz Rest Beklemenız Lagzım )

Seri Skıll Mage sekme Ve Taşlar Fixlendı ...

Valkry Ring Of Premıum Ring Of Bash Belt Of Cure gibi edit itemler eklıdır Satış olur diye :)

Ve Birsuru Degişik Ozelıkler !!!

DATAßASE DOWLAND BOLUMU

ßy_Sky Dataßase V4 İndirmek İçin Lutfen Buraya Tıklayınız ..!

RAR PASS : ßy_skydatabasev4

Dataßase' den 2 tane resim ;

OYUN İÇİN CLAN VE KULANICI SIRALAMA

BAŞLANGIC İTEMLERİ

Kuramayanlar Yada yardım isteyenler : [email protected]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ßy_Sky Dataßase Super Ozelıkler Oyun İçin Guncel Rest !!! [ Diger Db'lerden Fa

deneyelim bakalim

Cevap: ßy_Sky Dataßase Super Ozelıkler Oyun İçin Guncel Rest !!! [ Diger Db'lerden Fa

İndiriyorum İşallah Sorunsuzdur.

Sorunsuz database !!!

rar şifresi nedir kardeş

Teşekürler paylaşım için

tşkrler aradıgım dbyi buldum

deneyelim bakalım

Teşekürler güzel db

Saolun :) Diger db lerim buglu idi buna kesinlıkle bugsuz yaptım

o kadr kısı bakmış bi kere bile yorum yazan yok :o

Db indirdim Moradonda Dev Gibi 2 tane npc var hoş durmuyor.

bu %100 emin db bari alıntıdır üstünede bir kac şey ekledim yazsaydın.... adam bir db koydu kimse begenmedi ama begenmeyenler şimdi bu db nin cakmalarını kullanmaktan geri kalmıyorlar allahım ya harbi ne insanlar var ya:D

Emin Db ye benzeyebilir ama emin db de biraz buglar vardı Arkadaş sanırsam emin db nin üstüne yazmış db deki bugları fixlemiş TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIM İÇİN.

Resimleri Artırırsan Sevinirim..

Güzel Db...

Warrior 82 Skilini Niye Silmeliyki xD Bildiğim Kadarıyla Hiç Biyerde Efekti Yok xD

guzel db ama Chaca Belt Leri SiLin Arkadaslar...

Dnin acigi war kapatin

Geri
Üst Alt