Soacs [KnghtEmpire.exe] Hatası

Konu Yazar

KiLLMachinexD

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
May
418
7
Selamlar Yardım Severler ;

Bu Aralar Benim Pcde Bu Hata Çok Olmaya Basladı Soacs Anti CheatLı Serverlerin Nerdeyse Hepsinde Loqin Ekranından Hemen Sonra Oyundan Atıyor Ve Çaresini Bulunamıyor Eqer Bilen Bir Arkadas Varsa Buraya Yazabilir Veya İletişim İçin [email protected] / caqma sheytan @ w.cn( Göremeyenler İçin) Yardım Ederseniz Sevinirim ..! Teşekkürler ..! :pff:

Cevap: Soacs [KnghtEmpire.exe] Hatası

Eart Sende Olmasan KArdesim ! Çok Teşekkürler !

Rap Puanın Verilmiştir .! Ty
report.gif

Moderatör tarafında düzenlendi:

hile kodu 15 dior hile ve benzeri program acmayın dior pc yi yeni formatladım ko dan baska hic birsey yok ama acılmıyor:Z

Su İd Pass Yazınca Chara Gelıyor O zmn oyundan atıyor hıc bır hata wermeden orda sorun war :@

arkadaşlar bakın bu soacs hatasını bende cok aldım daha ıd şifre kısmı gelmeden donuyor kalıyor acılmıyordu çözüm şu hic client indirmeye gerek yok spyware doctor 6.0 bunu indir kur pc ni tarat bulunan kötü yazılımları silicek pc ni temizleyicek virüslerden ve kötü yazılımlardan bu kadr sonra oyuna girebilrsiniz temizlenince. 1 ay giremedim bende ko ya az cok halinizden anladıgım icin söylüyorum iyi günler...

arkadaşlar bakın bu soacs hatasını bende cok aldım daha ıd şifre kısmı gelmeden donuyor kalıyor acılmıyordu çözüm şu hic client indirmeye gerek yok spyware doctor 6.0 bunu indir kur pc ni tarat bulunan kötü yazılımları silicek pc ni temizleyicek virüslerden ve kötü yazılımlardan bu kadr sonra oyuna girebilrsiniz temizlenince. 1 ay giremedim bende ko ya az cok halinizden anladıgım icin söylüyorum iyi günler...
BUNU DENİCEM BENDEDE OYUNA GİRİORUM OYUNDAN ATIOR HİLE VAR DİYOR YOK AMA DEMEKKİ GİRMİS Spyware doctor 6.0 DENİCEMM

SaoL Kardeşim ßendede Aynı Hata Oluyor Oyuna Girmeden DOnuyor. Denicem İnş İşe Yarar. Ama Sonra Privateyide Silmesin :S ?

ya Benim KnightEmpire.exe Ssiyah ekran hatası veriyor yardım !!!(XSKIP)LI

aynen krdesım allah razı olsn spyware doctor 6.0 bunu bnde denıycemm

giriceğin sw ye baştan pach attır ^^

Geri
Üst Alt