v2xxx ▬►SIMDI ACILDI - DESTEK ITEM SATISI YOK - [59/1] ESIT ARDREAM SERVER - USKO KANAT

Konu Yazar

kelesx2014

Hesap Askıya Alındı
Uyarıları Dikkate Almadı
Ağu
760
0
## AndreamTR.Com ##

HERSEY HAZIR SADECE SEN EKSIKSIN :)

TÜM ITEMLER BANKANIZDA
NP ILE ITEM ALMA SISTEMI VARDIR | NP KASARAK NPCDEN NP ILE ITEM KAS

SERVER.INI DOSYASINI ASSAGIDAKI GIBI DEGISTIRIP GIREBILIRSINIZ

[Server]
Count=1
IP0=
AndreamTR.Com
[Version]
Files=1299

USKO KANAT AKTIF
USKO KANAT ISTEYENLER OYUNA

72MvQv.jpg

rYRqvN.jpg

/notice >>> Herkes PK'ya %100 Np Event BASLADI ( Sag Npler SIFIRLANDI ) <<<qewqeqwe

/notice >>> Herkes PKqwewqewqeqwewqewqewqe'ya %qweqweqwe100 Np Event BASLADI ( Sag Npler SIFIRLANDI ) <<<qwewasdasdaqweqwe11111111111111111qwesdasdaswwwdasdasdsadsaqeqweqwe

/noasdasdasdasdtice >>> Herqqeqweqweqweqweqwewqeweqwkes PK'ya %100 Np Event BASLADI ( Sag Npler SIFIRLANDI ) <<<qwewqeqw

/notice >>> Herkes PK'yaasdsadasdqweqwewqeqw %100 Np Event BASLADI ( Sag Npler SIFIRLANDI ) <<<qweqwe

/notice >>> Herkes PK'ya %100 Np EVENTTTTTTT BASLADI ( BDW'ye KayitOLLLLLLLL ) <<<wqeweqw

/notice >>> qweqweqweqweSqweqweqweqweqworunlar Ve Sikayet Icin Panelde ( 7/24 ) CANLI DESTEK VARDIR <<<wqewqewqe

/notice >>> qweqqweqweqwewqweqweqwSorunlar Ve Sikayet Icin Panelde ( 7/24 ) CANLI DESTEK VARDIR <<<qweqwewq

/notice >>> Sorunlar Ve Sikayet Icin Panelde ( 7/24 ) CANLI DESTEK VARDIR <<<wqeqwe

/notice >>> Sorunqweqweqweqweqwewqelqweqwar Ve Sikayet Icin Panelde ( 7/24 ) CANLI DESTEK VARDIR <<<wqewqeqw

/notice >qweqwewqeqwewq>> Sorqwewwqeunlar Ve Sikayet Icin Panelde ( 7/24 ) CANLI DESTEK VARDIR <<<qwewqewqeqweqweqwe

/notice >qweqwe>> Sorunlar Ve Sqweqweikayet Iqwewqeqwecin Panelde ( 7/24 ) CANLI DESTEK VARDIR <<<qwewqeqwe

/notice >qwewqewqeasdsaqwe>> Sorunlar Ve Sikqweqweayet Icin Panelde ( 7/24 ) CANLI DESTEK VARDIR <<<wqewqeqweqweqweqwe111111111qwewwwwww111

/notice > Sag Npler SIFIRLANDI [Oyunda KAL NP KAZAN] CANLI DESTEK PANELDE <wqeqwe

Geri
Üst Alt