6 Konu Yazar 6TrabZone1 Member Tem 174 0 9 Ağu 2010 #1 http://s1.dosya.tc/ipdGIX/Item.zip.html Emeğe saygı kendi uploadımdır.
M malicli11 Member Mar 115 4 12 Ağu 2010 #2 Cevap: Shel> Krowaz | Sheli Krowaz yapabilen patch bi ss koysanda boşına indirmesek
ResQHaZee Member Nis 165 0 13 Ağu 2010 #3 Cevap: Shel> Krowaz | Sheli Krowaz yapabilen patch Sss Varsa koyarmsn
U umut96 Member Eyl 100 0 13 Ağu 2010 #4 Cevap: Shel> Krowaz | Sheli Krowaz yapabilen patch calısyomu beyler
A AksLeqios Emektar Üye Emektar Haz 279 0 13 Ağu 2010 #5 Cevap: Shel> Krowaz | Sheli Krowaz yapabilen patch Kotalılar için sorun olabilir bunu indirmenizi tavsiye etmem çünki bu patch en fazla 2 3 mb tir
Cevap: Shel> Krowaz | Sheli Krowaz yapabilen patch Kotalılar için sorun olabilir bunu indirmenizi tavsiye etmem çünki bu patch en fazla 2 3 mb tir
M malicli11 Member Mar 115 4 13 Ağu 2010 #6 Cevap: Shel> Krowaz | Sheli Krowaz yapabilen patch içinden krovaz tbl lerini ayıklayp upluad edetmsn kota dolu zaten :S
Cevap: Shel> Krowaz | Sheli Krowaz yapabilen patch içinden krovaz tbl lerini ayıklayp upluad edetmsn kota dolu zaten :S
qaxLieSS Member Ocak 280 0 13 Ağu 2010 #7 Cevap: Shel> Krowaz | Sheli Krowaz yapabilen patch başka yerlere upload edermisin mesela multiupload.com a ?
Cevap: Shel> Krowaz | Sheli Krowaz yapabilen patch başka yerlere upload edermisin mesela multiupload.com a ?
6 Konu Yazar 6TrabZone1 Member Tem 174 0 14 Ağu 2010 #8 Cevap: Shel> Krowaz | Sheli Krowaz yapabilen patch Beyler item dosyasını yükledim,Krowaz tbllerini bilmiyorum kusura bakmayın. Virüs olduğunu düşünen varsa indirmesin. Zorla size gelin indirin demiyorum. Bir kaç gün giremedim kusura bakmayın. Ssleri yüklüyorum 5dk içinde.
Cevap: Shel> Krowaz | Sheli Krowaz yapabilen patch Beyler item dosyasını yükledim,Krowaz tbllerini bilmiyorum kusura bakmayın. Virüs olduğunu düşünen varsa indirmesin. Zorla size gelin indirin demiyorum. Bir kaç gün giremedim kusura bakmayın. Ssleri yüklüyorum 5dk içinde.