Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farm Server▓█►SERVER SAHİPLERİ ICERI● 7/24 SAAT● REKLAM HAZIRLANIR ● PROGRAMLA KONU UPLAYICI● 5 SITEDE AKTIF●
Merhaba Sunucu Sahipleri . Serverınız , kendinize Ait artık reklam mı yapamıyorsunuz bana ulasın ? Reklam Editleme Ücretsizdir . Konu uplayıcı Program Satılır . Artık Sabit konulara para vermenize gerek yok ? Kendi özel editleyip programını özel yazılım yaptıgım program sadece bende vardır , Serverında Gmlik 7/16 Saat serverıyla ilgilenicek GM arıyorsanız Ve serverla ilgilenip server kailtesini ve userleriyle bire bir ilgilenicek Gm arıyorsan Dogru adrestesin ? GM lik yerine ITEM veya KC olarak 7/24 5 sitede konu uplayıcı PROGRAM yararlanıp +300 USERİ elinde tutmak istiyorsan. dogru ADRESTESİN.
BANA SADECE FACEBOOK UZERINDEN ULASABILIRSINZ MESAJ ATIN VEYA ARKADASLIK ISTEYI YOLLAMANIZ YETERLİDİR.
Merhaba Sunucu Sahipleri . Serverınız , kendinize Ait artık reklam mı yapamıyorsunuz bana ulasın ? Reklam Editleme Ücretsizdir . Konu uplayıcı Program Satılır . Artık Sabit konulara para vermenize gerek yok ? Kendi özel editleyip programını özel yazılım yaptıgım program sadece bende vardır , Serverında Gmlik7/16 Saat serverıyla ilgilenicek GM arıyorsanız Ve serverla ilgilenip server kailtesini ve userleriyle bire bir ilgilenicek Gm arıyorsan Dogru adrestesin ? GM lik yerine ITEM veya KC olarak 7/24 5 sitede konu uplayıcı PROGRAM yararlanıp +300 USERİ elinde tutmak istiyorsan. dogru ADRESTESİN.
BANA SADECE FACEBOOK UZERINDEN ULASABILIRSINZ MESAJ ATIN VEYA ARKADASLIK ISTEYI YOLLAMANIZ YETERLİDİR.
Merhaba Sunucu Sahipleri . Serverınız , kendinize Ait artık reklam mı yapamıyorsunuz bana ulasın ? Reklam Editleme Ücretsizdir . Konu uplayıcı Program Satılır . Artık Sabit konulara para vermenize gerek yok ? Kendi özel editleyip programını özel yazılım yaptıgım program sadece bende vardır , ServerındaGmlik7/16 Saat serverıyla ilgilenicek GM arıyorsanız Ve serverla ilgilenip server kailtesini ve userleriyle bire bir ilgilenicek Gm arıyorsan Dogru adrestesin ? GM lik yerine ITEM veya KC olarak 7/24 5 sitede konu uplayıcı PROGRAM yararlanıp +300 USERİ elinde tutmak istiyorsan. dogru ADRESTESİN.
Merhaba Sunucu Sahipleri . Serverınız , kendinize Ait artık reklam mı yapamıyorsunuz bana ulasın ? Reklam Editleme Ücretsizdir . Konu uplayıcı Program Satılır . Artık Sabit konulara para vermenize gerek yok ? Kendi özel editleyip programını özel yazılım yaptıgım program sadece bende vardır , ServerındaGmlik7/16 Saat serverıyla ilgilenicek GM arıyorsanız Ve serverla ilgilenip server kailtesini ve userleriyle bire bir ilgilenicek Gm arıyorsan Dogru adrestesin ? GM lik yerine ITEM veya KC olarak 7/24 5 sitede konu uplayıcı PROGRAM yararlanıp +300 USERİ elinde tutmak istiyorsan. dogru ADRESTESİN.