Server kurdum yardim lutfen !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RiCHii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

RiCHii

New Member
Kas
10
0
S.a arkadaslar kendİ pcme sw kurdum amacim sadece ÖĞrenmek mİlletİ toplamak deĞİl yanliz kendİ sw me bİr turlu baglanamiyorum baska sw ye geÇİs yapiyor server dosyalarim hepsi aktif sekilde calisiyor gerekli butun ayarlarimi yaptim ama kendi ip yerine baska ip baglaniyor clinet icerinseki ip adresini degistrimeme ragmen yine baska servere giris yapiyor bunun nedeni anlatabilirseniz sevinirim Şİmdİden teŞekÜrler

Cevap: Server kurdum yardim lutfen !!!

aynı sorun bendede var no ip den ıp aldım onu ini lere ayarladım girmiyor servera yardımcı olucak varsa msn bıraksın dönerim ona

S.a arkadaslar kendİ pcme sw kurdum amacim sadece ÖĞrenmek mİlletİ toplamak deĞİl yanliz kendİ sw me bİr turlu baglanamiyorum baska sw ye geÇİs yapiyor server dosyalarim hepsi aktif sekilde calisiyor gerekli butun ayarlarimi yaptim ama kendi ip yerine baska ip baglaniyor clinet icerinseki ip adresini degistrimeme ragmen yine baska servere giris yapiyor bunun nedeni anlatabilirseniz sevinirim Şİmdİden teŞekÜrler

Database'nin kendine özel exe'si filan olması gerekiyor onu kullanmadığın zaman, clientte başka serverın exe'si olduğu için o servera girer.

Db nİn kendİ exe sİ yok egerkİ elİn de varsa lİnk verebİlİrmİsİn ustad bana ayrica yukarida belirtmeyİ unutmusum İp sabİt İp

Geri
Üst Alt