Server kurdum arkadaslarım giremiyor inilerim problemli galiba ayrıntısıyla yazrmısnz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hatred60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

hatred60

KoCuce
May
31
0
Cevap: Server kurdum arkadaslarım giremiyor inilerim problemli galiba ayrıntısıyla ya

Selam arkadaslar arkadaslarla kendi serverimizi kurup birlikte takılalım dedik serveri kurdum fakat diğer arkadaşlarıma start geliyor id pw yazdıkdan sonra login failed 10060 hatası alıyorlar.Server inilerimin hatalı olduğunu düşünüyorum fakat netten güzel bi şekilde kimse acıklamamıs açıklarsanız sevinirim..

15 minutes dakika sonra eklenen:

cevap yokmu cok lazım:(

12 minutes dakika sonra eklenen:

Beklemekteyim):

8 minutes dakika sonra eklenen:

[email protected] yapmayı bilen bi kardeşimiz olursa eklesin lütfen..

Son düzenleme:
Cevap: Server kurdum arkadaslarım giremiyor inilerim problemli galiba ayrıntısıyla ya

sabah oldu hala cevap yok inileri eksiksiz bi şekilde ayarlamayı bilen yokmu kardeşler)=

84 kişi bakmış hiç çözüm sunan yok:S acil lazım ini ayarlamayı bilen yokmuu

ekledim kardeş

26 minutes dakika sonra eklenen:

arkadaşlar yapmayı bilen varsa siz buraya yazarmısınz bu arkadasım ücretli hallediyor galiba:S

Son düzenleme:

çözemeiysen ekle şurda bi dürüm yaptırıp geliyorum cevap verrim msn den [email protected]

asascar kardeşim cok teşekkürler sorunumu fazlasıyla çözdü..

Geri
Üst Alt